Almryse Kızlar merhaba bebeğim 3 aylık bu aralar idrarında azalma var. Bütün gece hiç işememişti sabah bezini değiştirdim az bi kaka yaptı. Bu saat oldu 2. Çişli bezini değiştirdim. Meme+mama gidiyoruz. Normalmi acaba
Arinim72 Almryse bende burda beklim. Benim kızım da 3 aylık idrarda azalma var sabahtandir sadece 2 bez değişmişim 😕
Sofyatomasatlas Almryse günde en az 5 bez alıyor olmalısınız. Azalma hissediyorsanız bi doktorunuza danışın derim belki ölçüyü arttırır. Siz de suyu bol için belki sütün su oranı filan azalmıştır.
Deletedmom_16 Almryse bence çok çok az.. telaşlandırmayım tabi sizi, siz yine de doltorunuza danışın ama ben bu saate kadar epey değiştirmiş oluyordum. Yeterli süt&mama içmiyor olabilir.
Yenianneadayi Almryse tekil çiş saymalısınız. Yani bezi dolu dolu düşünmeyin. Doktorumuz Tekil çiş eğer 5 yukarısıysa yeterli demişti.
Almryse Sofyatomasatlas bende en az 5 diye biliyorum. meme+mama gidiyoruz aranmıyor ama aç olsa durmaz mı. Doktorum hep önce emzir sonra ne kadar içerse mama ver diyor
Sofyatomasatlas Almryse ben mama vermiyorum bilmiyorum ama ne zaman isterse emziriyorum nerdeyse saat başı. Belki beslemeyi sıklaştırabilirsiniz.
daisybebek Almryse valla her 3 aylık olana. Cvp veriyorum enteresan bi atak dönemi meme, biberon reddi, az emme bunlar 3 aylıkta tipik oluyor ama 4 ay da geçiyor sabredin
daisybebek Almryse ilk 4 ayı biliyorum zor geçtiği için , mesela 5. Ay kötü bir atak yokmuş ama gerisini bilmiyorum, 4. Te biraz zor ama 3 kadar değil bizimki
yademila-48 Almryse telefonla irtibat kurun boşuna bebeğinizi dışarıya çıkarmayın şu zamanda hele ki hastaneye gitmek çok riskli