[silindi] Alp13 aptamilden fiyat yüzünden bebelac golda geçtim çürümüş balık gibi leşş kokuyordu aptamile geri döndüm ilk kutuda bişi yoksa ama ikinci alışımda çörp attım
Minasu Alp13 kuzum ben sma kullandım çok kusturuyor diye bebelac golda geçtim 1 hafta oluyor kullanıyorum sma ishal gibi kaka yaptırıyordu bunda birazcık ıkınıyor ama mama değişimdinde olabilir kullanıp göreceğim üstte kalsın 🥰👍
Eminerd Alp13 normalde sma kullanıyorduk iki gündür bebelac gold kullanıyoruz. Yolunda gitmeyen bişeyler var sanki ☹️☹️ Sma ya devam edicez büyük ihtimalle
Durusunannesi Biz 2 aylıktan itibaren kullanıyoruz bebeğim severek içiyor yarıyorda. Ilk başta aptamil içti çok kusma yaptı sma denedim çok gaz yaptı bebelac gold da sıkıntı yaşamadık 5 aylık bebegim
Yigitinannesi34 Ben de goldu kullaniyorum 2 aydır kabizlik ve gaz sorunuz yok şükür ama her mama her bebeğe iyi gelmiyor maalesef bunu senin deneyip gözlemlemen lazim mama degisikliginden dolayı kabizlik ya da gaz sorunu olabilir ona göre degerlendirirsin