Pelo16 Aynısını yaşamıştım. Her şeyi kesip inanın kahvaltıda bir tek 1 çeşit reçel ve zeytinle ot yiyordum. Ekmek bile yemedi m. Nasıl zor durum bilirim Allah yardımcınız olsun. Bizde mukuslu kaka vardı. Ciltte döküntüler ve kakada ip gibi kırmızı kılcal damar görüntüsü vardı. Her şeyi yemeyi kesince baktım ki sütüm azaldı ve ben zayıfladım. Sinirlerim de bozulmuştu artık. Mustela şampuan kullanıyordum bıraktım. Deterjanı değiştirdim. Ve her şeyi yemeye geri başladım ama yavaş yavaş. Sonra bir anda düzeldi çocuk çok şükür. He bu arada en önemlisi bence bu. Süt arttırıcı humana çay kullanıyordum. Onu da bırakınca geçti. Ama çayı bıraktığım anda diğer değişiklikleri de yaptığım için hangisi işe yaradı bilmiyorum. Ama bence süt arttırıcılar hiç masum değil. Ben sütü hayatımdan çıkarmıştım ama meğersem humana çay laktoz içeriyormuş.👀
Kalps Pelo16 süt artırıcı kullanmıyorum bebek şampuanı olarak mustela kullanıyorum bide bunları bırakıyım inşallah işe yarar . Bende şuan 50 kiloyum bu gidişle ne olucak bilmiyorum
Eliftav Kalps evet bizim geçti şuan 15 aylık olduk,sizde çok dikkat edin,alerji çok tehlikeli sizi korkutmak istemem ama çok ciddi bir durum bu,çocuk alerji uzmanına gittiniz mi?
Kalps Ecrinsena hayır kusması değil kakası uzuyor . Netten mukuslu kaka yazsanız nasıl olduğunu daha iyi anlarsınız
Sonsuzmutluluk Kalps Kalps gluten alerjisi olabilir 1 hafta da ekmeği kesin ben iki aydır süt diyetindeyim ama iki haftadır farkettim balığa da alerjisi var yediğimin ertesi günü çok kusuyo ve kakası yoğun mukuslu oluyo