Tospikhann Kızlarr 3. Ayını bugun bıtıren mınık bır oğlum var ve asırı kabız. Resmen kan ter içinde kala kala yapıyor kakasını ve taş gibi çıkıyor çıkan. Napmam lazım cok çaresiz kaldımm. AR mama kullanıyoruz acaba o mu yapıyor
Ezeltos15 Tospikhann Ah canım benimde bebeğim bu durumdaydı bizde 3 e yeni girdik gögsune zeytin yağı sür emzir veya serçe parmağını zeytin yağını bandırıp bebeğin ağzına ver ben çok yararını gördum Kayınvalidem 1 kez yeşil sabun fitili yaptı oda bayağı iyi geldi ama oda sonra dan hemoroid yapıyormuş diye okudum zeytin yağını dene bence
2cocukluanne222 Tospikhann zeytinyağı içir canim bi çay kaşığı salla ağzına hergün bide sen kayısı ye hoşaf iç yulaf ye kendin sütünden onada gecsin hem gazina da iyi gelir
Efsan Ben çözümü kayısı buharda pişirip yedirmekte buldum yoksa ilaç vermişti doktor bazen de avokado tabi bebekliniz daha küçük olduğu için bunlar verilirmi bilemedim rabbim bebişlerimizi korusun
Aysssss Canım bir çay k zetinyag verebilirsin bence tabi yunede ebenize danisabilirsin sen kayısı hosaf da içersen faydasiningorursun ben öyle yapmıştım ama zeytinyağ verince bağırsakları calisti sanki oğluma iyi gelmişti