Hazalim Kızlar bugün doktora gittik kızım 1 ay 28 günlük doktor felaket tellalı gibiydi puset kullanma ana kucağı kulllanma çocuk sallanmamali ve ben sorunca vajina yapışıkligi var deince içim daraldı sizler kulllaniyormusunuz puset anakucagi vs.🤦🤷
limonlukarpuzzz Hazalim saçmalamiş yasak olsa neden uretilsin. 6 ayina kadar puset elim kolumdu resmen mutfağa git mutfağa tasirdim herywre tasidim bi sorunda yasamadik sukur
Hazalim Mom356 ya benimde evde en büyük kurtaricim puset kafamı karıştırdı hep kucakta durmazki çocuk sağ olsun benimki hiç yatmaz
Hazalim zarifbirhanim evde kulllanma dedi puset var die ana kucağı almamıştım ama onu bile kulllanma Dior deliricem
Hazalim limonlukarpuzzz benimde aynı şekilde bebek arabamizida daha dışarıda kullanmadığımız için suanlik evde geziyoruz iyi oluyordu duruyor uyuyor benimde kurtaricim
zarifbirhanim Hazalim Bizde kalça çıkığı olduğu için kullanmadık. Ama öncesinde kullanıyordum. Doktorda hiç zararlı kullanma denemişti
Ayse_Grbz Hazalim rahatsızlığı varmış doktorunuzda bişey biliyoki söylüyodur kullanmamanız gerektiğini
Hazalim Ayse_Grbz rahatsızlıktan kastınız vajinal yapışıkligi soylemesiyse puset anakucagi vs.araclar buna sebep değildir
Melosing Biizim doktor da demedi öyle bişey hem arabada nasıl gidicekmiş bebek acaba kucakta mı😕 bi zahmet sebeplerini de söyleseymiş keşke.
Eminerd Hazalim ben olsam bu bebek nerede duracak puset olmadan arabada yada evde diye sorardım. Gerçekten saçmalamış evde anakucağı elimiz ayağımız vallaha. Puseti arabada ve bebek arabasında kullanıyoruz 🙄🙄 ne gibi bi sorun olacak da kullanma demiş 🤭
Hazalim Eminerd puset ana kucağı hoppala moppala yasak çocuğu salllama diyor bu çocuk kucaktan başka yerde durmuyor ki yatiricaksin salllamadan uyuycakmis ne kolay arabada puset arka cama bakacakmis vs.vs of çok canımı sıktı anlatamam
Eminerd Hazalim gelsin kendi uyutsun bakalım birde 😅😅 buradaki annelerin %80 sallıyordur bende sallıyorum 🙄 hızlı sallamadıktan sonra bi sorun olacağını sanmıyorum