Miniminnakk Burda tanesini 19 a satiyolar bazi marketlerdede o fiyatta pahaliya satiyosunuz bence isterseniz fiyati bi gozden gecirin
Egurbuz20 Naciyedinc 81 adeti söylemiyor arkadaş canım bir paketi 19 liraya satılıyor sürekli şokta falan da o fiyata iniyor ki günlük rahatlık primanın yan ürünü gibi birşey kaliteli değil sırt kısmı bebekleri pişik yapabiliyor
Naciyedinc Yok orda 81 adet diyerek toplu adetini söylemiş sanırsam. Fiyat olarak da 81 ini kapsamış herhalde. Açıklamayı yapsın merak ettim bende 😂
Miniminnakk Naciyedinc tekli paketten bahsettim canim surekli kullandigim urun 3 paket icin fiyat markette 60 tl yapar en fazla satisini kolaylastirman icin soyledim ters algilamana gerek yok bence
Naciyedinc Miniminnakk post benim değil ters algıladığım bir durumda yok? Açıklama yapsın diyede post sahibini kastettim sizlik bi durum yok yani
Miniminnakk Surekli bez degistiren biri olarak cok kullandim bu ürünü halada ara ara aliyorum daha gecen hafta falan 4 paket aldım 70 küsür tutdu senin icin soyledim bol satislar 😌