bburcu Didarr kafası eserse emiyor 😅 yoksa sağıp veriyorum 2 saatte 1 istiyor. Gece 2-3 saatte bir uyanıyor bazen saat başı
Yorumcu123 Didarr iştah 0 zorla veriyorum ,gündüz istediği zaman yarım saat bir saat lik uykusu olur 2,3 kere akşam en geç 10 da uyur sabah 10,11 gibi uyanır
ZehraSareMom Didarr Gündüz uykusu yok dencek kadar az toplasan yarım saat bile etmez emerken sinirleniyor bırakıyor emmeyi gece uykumuz da sıkıntı yok şükür
Minnakimmm bburcu aynen benimde kafasibeserse emiyor yoksa sahip veriyorum . Siz kaç saatte kaç CC veriyorsunuz acaba
Yorumcu123 Didarr yani sabah 10 a kadar aralıksız uyumuyor tabiki 3 saatte bir alarm kuruyorum emziriyorum yatırıyorum uyanmıyor uykulu emiyor
bburcu Minnakimmm 2 saatte bir yiyor açlığa dayanamaz 😂 90-120 arası değişiyor bazen 60ı zor yiyor değişik
ilknur_aktas_1636 Bebegım 4sy 4 gunluk Gunduzlerı ıkı kere 3saatlık uyku duzenımız gece uykusuna da 9 da yatıoru sabah 9a kdr meme emmedıgı ıcın mama yıyoruz yaklasık 5saat arayla sımdılık bole devam edıoruz bakalım
Minnakimmm Gece uykumuz iyi . Sabaha karşı uyanıyor . Ama. Gündüz pek iyi değil . Bazen çok güzel iki uyku yapıyor . Bazen hız uyumuyor
elizitosunannesi Gece uykusuna 9-9.30 arası yatar sabah 6.30 7 arası kalkar gündüz uykusu en fazla 40 dk uyutabilirsem 2 veya 3 kez. Parmak emiyor çok seviyor, memeyi de canı isterse 2 saatte bir o da iki meme çeker sonra kafayı çekip parmağı alır öyle gidiyor😓