semaahmet Hadi bana akıl kızlar güzel bilgili annelerim 4ay11gunluk oğlum var ne yesem istiyo sizce ek gudaya baslamalimiyim
Gunsss semaahmet mama veriyorsanız doktorlar başlayabilirsiniz diyor. Biz 5. Ayda başladık yoğurtla birde bizim doktorumuz yemek yerken ağzına eline bakıyorsa zamanı gelmiştir dedi
Emelmirac semaahmet doktorunuza sorun basla derse baslayin.ama kendi yediklerinizden vermeyin.tuz seker salca baharat uzak durun
Giizz semaahmet etraftakiler hep konuşur, siz kendi mantığınıza yatanı doğru olanı yapın. Ek gıdayı zaten öğün olarak yemeyecek ki ve onu reddetmesi çok çok normal. 6. Ayı bekleyin en iyi düzene girer, 4. Ay atağındasınız çünkü normal reddetmesi
1balkizannesi Bana herkes ne yersen ondan ver diyor napmaliyim Bebegime ne pisirsem diye kitap aldm ise yarar guzrl ama mesela kendi yedigini yedirenlerin çocukları da herseyi yiyormus sıkıntı olmamş 🤔🤨
semaahmet 1balkizannesi cnm ben parmak ucuyla veriyim maslalh iyi yanı hepsini versem yiyecek o derece vermeyince kiziyo
semaahmet Emelmirac canm ben hafif tuzlu salça olmaz baharatta hiç kullanmam ama doguru diyorsun sağol cnm,🥰