Kbrasg Merhaba anneler kızım 5 günlük hem mama kullanıyoruz hem emiyor.2 gündür 8 9 kez kaka yapıyor acık yeşil sarı gibi ve partiküllü doktorumuza mesaj attık ama henüz görmedi var mı aynı durumda olan?
durucinar Ben 11kere bez değiştirdiğini biliyorum 😁🤦 beslendiği anlamına geliyor maşallah anne sütünuz de bebise iyi geliyor ki bu kadar kaka yapıyor
Kbrasg durucinar Ayy inşallah öyledir 🤣önceki postlara baktım şimdi ordada öyle yazıyor birz içim rahatladı. Ama genelde mama ağırlıklı besliyorum malesef sütüm cok gelmiyor henüz
durucinar Kbrasg bende önce emzirip ne içiyorsa artık üzerine mama veriyorum bol sutleriniz olsun inşallah en doyurucusundan 🤭🤲
Elifsmotherr Kbrasg Bol bol kimyon çayı içmenizi tavsiye ederim. Bebişin gazı olmaz hem sütünüz artar👍
Kbrasg durucinar İnşallah 🙏 sarılıgı 9,8 çıktı aklım cıkıyor artıcak diye sizlerde var mı böyle bi sorun bol bol emzirince gecıyormus
Kbrasg Elifsmotherr Kesinlikle deneyeceğim herseyi yapıylrum inşallah artar sütüm sarılığı da 9,8 cıktı artıcak diye cok korkuyorum ne kadar zormus hiç böyle olacagını tahmın etmemıstım😏
durucinar Kbrasg bizim en yüksek 10.5oldu ilk 5gun sadece meme verdim doymadı tabiki kıyametleri kopardı inat ettim vermiycem diye ama sarılık ckinca mamaya başladım süt arttı mı bilemem ama ., biberonla memeyi ayırt etmedi ikisininde aldi bin şükür
Kbrasg Elifsmotherr Evet öyle yapıyorm sürekli meme. Mamada veriyoeuz bakalım inşallh toparlar pamugum
Kbrasg durucinar Sürekli emziriyorum bende. Mamayı enjektörle verıyorum memeyi bırakmasın dıye bakalım nolucak😏