ilosasell Kızlar 4 ay 20 günlük bebeğim hamileliğim boyuncada doğduğundan beri de kola cips tarzı şeyler yemedim içmedim şimdi içsem bişey olur mu ya da siz içiyor musunuz ne zaman içmeye başladınız?
Mommyy70 ilosasell kolayı 7 yıl oldu ağzıma surmuyorum. Emzirirken ama cips yedim. Ruffels lays sade cipsinde bir kötü madde yok
Yasemin_06 ilosasell bense icmedim cnm bebegim.ek gidaya baslafiktan sonra 6.5 7 aylik civaroydi sanirim.ozman azar azar icmeye baslamistim ictin coxukta gaz oluyomu ona dikkat ettim etmedigi icin ictim.istersen daha bekle cnm senin icin yani. Valla cipside boyle dogumdan sonra bende kabizlik cok oluyodu doritos yesil paketi varya ondan yerdim o hemn afedersin tuvalete cikariyo insani ondan yedim yani 🤭☺
Depresif_polyanna ilosasell çok zararlı şeyler, tüketmeyin bence. En azından bebeğiniz 1 yaşına falan gelsin. Benim kızım 26 aylık ve hala emiyor, ben hala dikkat ediyorum yediğime içtiğine, elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.
Fitifiti Mommyy70 Nasıl yok? içerik kısmını okuduğunuza emin misiniz? En zararlı,kimyasal deposu şeyler🤦🏻♀️
Benanneyimanne ilosasell canınınz çok ıstıyorsa az da olsa yiyin ben de cips yıyoruö ama oyle tabak dolusu degıl kolayı ıcmıyorum kafeın ve asıtlı oldugu ıcın 6 aylığız
Mariposa ilosasell emziriyorsaniz gazlı içecekler çok tüketmeyin Ama canınız çok cekiyorsa tadımlık yarım bardak içebilirsiniz bende hamileliğimde resmen aseriyordum kızımda içtim oyle ayda bir yarım bardak. Anam millet alkol alıyor bisey olmuyor 🤭 çok mecbur kalmadıkça siZde içmeyin yani