Ayaniz Merhaba arkadaşlar e bebekten ana kucagı alıp memnun olan var mi? Birkaç modele baktım joie sansa modeli ve dreamer modeli hakkında güzel yorumlar okudum.. sizden kullanan varsa yardımınız cok iyi olur🤗 Buarada bebegim 39 günlük 👍🏻
Minikprensannesi Ayaniz salsa modelini aldım ıkı gun önce dun geri iade ettım oglum üstünde hiç durmuyordu koyunca başlıyor aglamaya
Minikprensannesi Ayaniz bebegin uyum saglaması önemli yoksa verdigin para boşa gidiyor ılk başta uyanıkken e bebege git almak istedigin ürünü dene öyle almanı tavsıye ederım
Ayaniz Minikprensannesi oto koltugu pusette rahat oluyor ondada rahat olur diye düsündüm ama tabi belli olmaz
BaharErol Ayaniz merhaba bizde de baby&plus conford otomatik salıncak var bebeğim 39 günlük 7 günlükten beri kullanıyoruz ve çok memnunuz tavsiye ederim hem kendi sallanıyor hem müzikleri çocuğu sakinleştiriyor
dlekturann Bebeğim doğduğundan beri joie kullanıyorum bebeğim 5 aylık çok memnunum kurtarıcım o benim 😂
Minikprensannesi Ayaniz uyanıkken dene ama ben uyurken denedim aldık eve geldik iki gün bizde kaldı araç ustunde durmadı koydugumda aglıyordu durmak istemiyordu