Biscolataerkegim bebeğim 16 günluk bir kaç keredir ayak ayak üstüne atıyor esimde diyor canım bak şimdiden kardeş istiyor kayın validem annem de defalarca görüp söylediler ben çocukları çok seviyorum fakat anestezici beni mahvetti gayet sakin girdiğim ameliyathanede defalarca delinip ilaç enjekte edildim bana öne doğru eğil diyorlar bebek karnımda egilemiyorum diyorum ağrıyor belim kimildama omuzlarını indir öne doğru eğil diyorlar üstelik ayaklarım uzatılmış bir sekildeyim ayaklarım sarkmış olsa belki eğilmek kolay olurdu 2 kişi beni tutmuş zorla egiyorlardi çocuğum karnında mahvoldu … Çok şükür yine bu günümüze ama şöyle kendimi toparlarim inşallah 4-5 yıl bebeğime vakit ayırabilirim 🤲🏻 annelik çok güzel duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin … Ameliyat im 5 dk sürmedi 3 dua ettim bitti diye hatırlıyorum hicbirsey hissetmedim ne bir cekistirme ne bir acı hicbirsey anesteziden sonra ağlamaya devam ettim ordakiler neden ağlıyorsun dedi bebeğimi duydum daha çok ağladım içimden öyle geliyor dedim … Boynumun acısını unutamiyorum o ameliyat hanedeki defalarca delinisimi aglayisimi unutamıyorum çok yıprandım