Sofiya Kizlar merhaba,izmirde eve market siparisi getiren uygulama biliyormusunuz ?migros hemeni biliyorumda cogu sey bazen olmuyor orada.
Smryna Sofiya getir uygulaması cok iyi,trendyol da aynu şekilde yemek sepeti bunlar en garanti herseyi getiren uygulama ve indirimleri var cok iyi 👍
Meflug Sofiya getir,babanı,Hepsiburada süpermarket, mopas,şok,a101, nerdeyse tüm marketlerin online siparişi var artık
Dn123 Sofiya getir getir büyük mogros hemen . Onda bulamadiklarin icin migros sanal market var. İste gelsin
Asklepios Sofiya İzmirde oturan biri ve eve söyleyen biri olduğum için hepsini biliyorum 😂 kendi bölgem için yazayım Yeşilyurttayım ben ama çoğunluk her yerde var. Migros hemen Migros sanal market Carrefoursa online / 40 dakikada teslim Şok A101 İste gelsin Getir/ Banabi Hepsiburada market bölümündeki bütün marketler Marketyo ( burda başdaş ve mevsim var) Özdilek Manav olarak / manavcınız / taze gelsin
Sofiya Meflug ya bunuda denedim bu uygulamada bulundugum adrese teslimat yapmiyor:( aslinda oylede kenar bir yerde oturmuyoruz ki niye acaba (