bke Banyo sonrası bebeğinizi nasıl kurutuyorsunuz, Fön makinası ile kurutuyorum cok sıcak olmicak cokta soğuk. Peki ya sizler ?
Zekimurendebizigorecekmi bke Ben başta havluyla iyice siliyoeum sonra saç kurutma ile ılık şekilde kurutuyorum 🤗
Ftmsvnc bke fon makinesi uygun değil diye biliyorum. Ben muslin bez ve havlu ile kuruluyorum. Oda ısısına dikkat ediyorum..
Bebegimm1 bke ilk ciktiginda muslin beze sariyorum islakligi cektiginde normal havlusuna sariyorum o sekilde kurutuyorum
Ogulcan bke bebeklerin kafası çok hassas canım ve kurutma radyasyon yayıyor bu şekilde kurutmak iyi değil Canım
[silindi] bke kurutmuyorum 🤷🏻♀️Çıkınca havlusuyla siliyorum üstünü kıyafetlerinide peteğe koymuş oluyorum giydiriyorum hemen hiç daha kurutmadım 6 ay 7 günlük oğlum
Yingyang bke bitane ince yazmam var onla satıyorum ilk ıslakligini alıyor sonra şapka takıyorum fön makinesi zararlı diye düşünüyorum
Zekimurendebizigorecekmi bke bu Arada benim kızım 14 aylık saç kurutmayı yeni yeni kullanmaya başladım bebeğiniz küçükse saçmkurıtma kullanmayın derim ı
Nelf28 Bir havluyla banyodan çıkıyoruz kuruluyorum yağını sürüyorum diğer havluya koyup giydiriyorum. Saçı kendiliğinden kuruyor üç telcik zaten
Feyzosunannesi bke muslin bez ve normal havlusuyla iki defa kurulayip giydiriyorum canim fon makinesi uygun degil diye biliyorum bebekler icin🌸
1tinybean bke önce havlu ile sonra müslin bez ile kurutuyorum kuruyor zaten. Fön yetişkinler için bile zararlı ilken bebeklere hiç uygun olduğunu düşünmüyorum