Momkids Oğlum 10 ay 4 günlük her altını açtığımda direk karnını özel bölgesini kaşımaya çalışıyor neden olabilir acaba aynını yaşayan annelerimiz var mı
Kuzeyin_annesi53 Momkids cildi kuru olduğu için kasiniyo olabilir mi benim oğlumda aynıydı altını açar açmaz karnını kasirdi hemen şimdi kremliyorum yapmiyo
Momkids KubrAyhanYigit bilmiyorum ki bende öyle düşündüm de başka yapan var mı acaba diye soriyim dedim
GramPozitifBakteri Momkids Enfeksiyon geldi aklıma ama onu da yok demişsin.Ya bi numara büyük yada farklı bi marka dene istersen bakalım değişçek mi..başka birşey gelmedi aklıma 🤷🏼♀️
Momkids YavruKurdum bende tedirgin olmuştum canım enfeksiyon falandır diye ama değil çok şükür. Nedenini bilemiyorum ama
rumeysarikaya0958 Momkids benim kızım da 10 ay 4 günlük 13 Mayıs doğumlu aynı problem bizde de var neden oluyor anlamıyorum
Momkids rumeysarikaya0958 12 Mayıs doğumlu bizimki de🥰 cilt kuruluğu olabilir canım bi nemlendirelim bakalım
rumeysarikaya0958 Momkids karnı poposu ve başını çok kaşıyor yeni yıkamama rağmen bende şampuan değişikliği yapmıştım onlan mı acaba diye düşünüyordum yalnız değil mişim