ummugulsum ya hergun bırsey oluyor anlamıyorum hep doktorlardayız sımdıde bebegım agız dolusu kusuyor burnundan bıle cıkıyor baya kotu😔bunu yasayan varmı acaba cokmu verıyorum acaba bılmıyorjmkı bebegım ıkı aylık oldu
Ozge_AyazEfee ummugulsum bizde de oluyordu. Reflü büyük ihtimalle. Doktorumuz az az sık sık besleyin demişti.
fatima ummugulsum reflüsü vardır az az sık besleyin, dakika tutun ben 2 saatte 10-15 dk emziriyordum, ona rağmen kilo alımı güzeldi. birde emzirdikten sonra gazını alın dik tutun 5-10 dk, yastıkla başını yüksekte tutun
giz ummugulsum ya bu bizdede oldu bende refluden cok korktum ama panik yapmayin bizim 1 hafta kadar surdu ve sonra duzeldi cok sukurr.. basini az yukseltip yatirin ve kesinlikle sirt ustu yatirmayin su donemler. Cok gecmis olsun insallah bizimki gibi gelip gecici bi durumdur sizinki de
zumratugba ummugulsum canım emmiyor mu ? Sağmaktan kurtulsan önce.. bir de beslerkem hep başı yüksekte olsun biraz.. biberonla besliyorsan hava yutar gaz yapar geğirtir ondan kusabilir senin sütünü de kusuyor anladığım kadarı ?
ummugulsum fatima fatima emzırmıyorumkı mama verıyoum sut sagıyorum😔beslenmesı nasıl olmalıkı boyke olunca
Gzderdem Reflü muhtemelen canım gaviscon infant ve motilium diye bı ilaç kullandık gayet iyi geldi. Tabi doktor kontrolünde. Meme artı mama veriyorum bebeğime. Bebelac gold1 kullandık. Kusmaya devam etti ama Bebelac nutriconfor çok iyi geldi. Artı bide reflü yatağı aldım. Şükür geçti.
Muradiye ummugulsum az az sık aralıklarla emzir çöm emdiği zaman ağız dolusu kusarlar reflüden kaynaklı sık ver ama az
Dilber ummugulsum pelte gbi kusuyosa nrmal sutu yariyo derler yaani biz oyle deriz dktrlar reflu der :)) basinin altina ufak bi yukseklik koy endiselenme her bebekte oluyor hemen hemen. Ama oluk gbi kusuyosa gtr bi dktra benim kizim en son oyle kustgunda idrar yolu enfeksiyonu olmustu.