asya13 Kizlar dün bir video izledim sok gecirdim,bir baba 15 yasindaki kizini taciz ediyor bildiğiniz laf soz el oz kizi birde o kizim caresizligi resmen belli oluyor baba gözaltına alınmış allahim çıldırıcam artik
KubrAyhanYigit asya13 lisede sınıfda bı kız vardı bir gün o kadar kötüydü ki kenara çekip konuştum baya zorladım bende o kızın öz babası tarafından taciz edildigini öğrenmiştim çok cevip saygı duyduğum bı öğretmenimle paylaştım bu durumu kızın musadesini alarak neler yapabiliriz diye öğretmen ve biz görüştük en sonunda öğretmen kızın memleketine gidebilmesi için biletini ve cep harçlığını vermişti özetce. Evden uzaklaşsin diye elinden geleni yapmisti hocamiz çünkü ne kadar kotu bir durum ki annesi ile görüştü ve annesi inanmadı bir kaç sene orda kaldı kız birdaha da haber alamamıştım (her ne kadar inanmam istemesek de telefon da babası ile görüşüp adamın konusmasindan bariz belli olmuştu inanmıştık)
Sevilayy_1 asya13 Var böyle şeyler Bu devir de babana bile güvenme boşa demiyorla buna benzerini çalıştığım ilde başımıza geldi aile fenalaştı hastaneye geldiler kadın kaynanası bak bişey olmamış kıza davanı geri çek oğlum kurtulsun hala derdi kendi oğluydu o durumda bile Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın böyle pisliklerinde yok etsin 🤷🏻♀️
asya13 KubrAyhanYigit igrenc.insanlar tuylerim diken diken birde bu tiktok videosu olarak paylasmks allahin belasi
Mutluluk asya13 evet maalesef… Birde çektikleri videoda adamın oturup kızın da koltukta oturduğu video da kız zaten sürekli elleriyle oynuyor. Sıkılıyor ve istemiyor aslında ama bilemiyorum Sonrasında bir video daha gördüm kızın tişörtün de pullarla canım hasan yazıyor ve o tişörtle roman havası oynuyor Hasan da babasının adı bu arada çözemedim gerçekten