NiDaAli_o Eddaliko yaa dimi ben de çok begenyorum ama intense olanı daha hafif ve fresh evidence e göre resmen beni anlatıyor koku 🤪😂
NiDaAli_o Merve201119 daha yaseminimsi kokular hoşuma gidiyor ama 212 rose u çok merak ettim vip sanki ağır gbi geldi
NiDaAli_o Bice hugo boss u erkek parfumleriyle tanıyorum valla hiç daha once bayanlarına bakmadım hafifmi 😍
Bice NiDaAli_o evet canm ben 3 yil parfümeri de calstm. Uzerime ciktigimda inan yoldan gecenlee bile sorardi. Süper bi koku. Hugo bos intes olarak geçiyor. sekerli bi koku degl ama etkileyci tafsiye ederm .
Ef24 NiDaAli_o Zara femme çok güzel ama kış için yazın ağır olur yaz için gene zaranın orchid ve wonder rose çok güzel
NiDaAli_o BKumsal bu dediğiniz benm dediğim gbi hafif ve çarpıcı mı kokusu acaba hemem deneyecegm oyleyse🥰
Yasargiller NiDaAli_o ben de evidence kullanıyorum. Kış kokusu olarak yine Yves Rocher in. So elixir purple kullanıyorum. Acayip güzel bir koku.
Dilosssss NiDaAli_o love chloe tam anne kokusu. Sise bitti yenisini nasil alcam bu kurla onu dusunuyorjm 😂 seksi hi koku istersen mugler alien tavsiye ederm bi de versace crystal noir. Bu ikisi benm gece kokum chloe gunduz kokumdur 😂
Mom091 NiDaAli_o shiseido Zen kullanıyorum yıllardır. Hep sorarlar. Yolda çevirip bile soruyorlar hatta😁 biraz şekerli gibi ama çok güzel olan bir kullandığım parfümde la vie est belle. Yine de zen i tek geçerim🤓
Selcan NiDaAli_o the body Shop juicy Pearl diğer parfumumunde adı bu arada. Ya hafif bende ağır kokuları sevmiyorum kullanamıyorum da onun için hafif ve bence kokusu etkileyici. Gidip kendinizde ondan bakabilirsiniz olduğunuz yerde varsa magazadan
BKumsal NiDaAli_o Çiçeksi ve oryantel diye geçiyor. Feminen bir koku olarak da hafızalarda.. Tavsiye ederim..😉