Tugcesilam SLm güzel anneler bnm kızım 3 ay 21 günlük oyurması daha cok erken biliyorum (linclemeyin) kucagımdayken hep oturmak istiyor tabi otutturmuyorum sizin benişler ne zaman oturmak istedi birde eli sürekli agzında
kubos36 Tugcesilam ben oturtuyorum doktor bebek ağlamıyor rahatsız olmuyırsa 2 dakika geçmeden oturtabilirsin demişti
[silindi] Tugcesilam benim kızımda 3 ay 23 günlük ama yatmak istemiyor destekli oturtuyorum. Doktorumuz da ağlamıyorsa devrilmiyosa kendini hazır hissediyodur dedi oturttuktan sonra yüz üstü yatırıp masaj yapıp ovalıyorum Bi sıkıntımız olmadı şükür 🤗
Asilturk Tugcesilam elinizle hafıf desteklerek hafıf oturtabılırsınız uzun süreli olmamak şartıyla diş tomurcukları yer ediyordur yada bebekler dıs dunyayı bi dönem bu sekılde tanımaya baslarmıs ya bıraz daha büyüyünce herseyı agzına sokacak 😀
Tugcesilam kubos36 kac aylık ben daha cesaret edemedim ama uzanmak istemiyor kucaktayken oturmak istiyor
Tugcesilam [silindi] aaaa bnmkşde kucagımda öle uzanmaz orurmak istiyor bende kalcasına falan bi zarar gelir diye oturtmuyorum
[silindi] Tugcesilam 4 ay bitti sayılır zaten her bebekte aynı olmuyor nası geri gelmesinde problem yok diyorlarsa ilerde gitmesinde de yok siz bebeğinizi ve doktorunuzu göz önünde bulundururak karar verin yine de🤗
Tugcesilam Pcoslubiranne ayyy nebilim kalcasında sıkıntı olmasın dedim o yğzden korkuyorum gşdince sorcam doktora