Ruveydackm Kızlar bir türlü geçiş yapamadım nasıl başlayıp günün hangi zamanlarında vermem gerekiyor acaba
KubrAyhanYigit Ruveydackm benim oğlum 5 ay 23 günlük dün 1tatli kaşığı yoğurt verdim bugün de 2 tatlı kaşığı vericem 3gun kuralını uyguluyorum. Sonra balkabağı patates havuç ile devam edicem inşallah
Kbrnr Ruveydackm ben ilk havucu buharda pişirip çatalla ezdim az bişey zeytinyağı koydum tattırdım 3 gün sonra sırasıyla patates kabak yer elması şimdi bal kabağına geçcem bu verdiğim saatler öğlen sabah sadece anne sütü veriyorum saat 4 gibi falanda meyve püresi veriyorum elmayı yada muz armut avokado cam rendelen geçirip veriyorum ilk zamanlar 1 öğün öğlen tadım şeklinde verin 2. Hafta meyve olarak 2 öğün verirsiniz ben bu şekil yaptım
SertapHilal Havuç, kabak, patates verebilirsin, her hangi birinden başla ve 3 gün boyunca artırarak ver. Sonra diğer sebzeye geç. Bebeğinin ilk gündüz uykusundan sonra ver. Zaten ilk ay tadım ayı olduğu için tek öğün vericeksin
Kbrnr Ruveydackm ben öyle yaptım ama siz önce sebzeleri tattırın bitirin ardından meyvelere geçin ben 5. Ayın sonunda başladım tadımlara