Ocakannesii Kızlar nasıl yıkıyorsunuz bebişlerinizi tek yıkıycam küvetini falan nasıl ayarlıyorsunuz file ile mi yoksa küvete su döküp icine biseyler mi koyuyorsunuz basını falan nasıl yıkıyorsunuz bilgilendirir misiniz cok teşekkür ederim🙏🏻
Burcinisp Ocakannesii ben hiç tek yıkamadım ama filenin üstüne yatırıyoruz. İlk vücudunu köpürtüyoruz. Sonra ters çevirip elimizde kafasını köpürtüp duruluyoruz
Ziyangil Ocakannesii ben filenin üstünde yıkadım 6 aylık olana kadar sonra banyo oturağı almıştım ilk vucudunu ıslatıp sabunluyordum sonra kafasını ıslatıp yıkıyordum kafadan üşüdükleri için
yaseminoztrk Ocakannesii file çok kullanışlı oluyor bide müslin beze sarıp dök ilk suyunu o zaman sudan korkmuyorlar ve ağlamıyorlar
dandiniko Ocakannesii filenin üzerine yatırın. Yavaş yavaş önce ayaklarından başlayın sudan korkmasın. Sonra vücudunu köpürtün. En son kafasını yıkayıp köpürtün durulayın. Elinizin üzerine yatırıp yaptırabilirseniz sırtınıda köpürtüp yıkayın. 💕
SertapHilal Fileye yatırıp ayaklarından başlayıp yukarı doğru yıkıyorum. En son kafasına geçiyorum üşümesin diye, kafasının ön tarafını yine yatarken yıkıyorum sonra döndürüp bi elimle bebeğimi tutup diğer elimle sırtını falan yıkayıp duruluyorum 😌
Dogavesultan Ocakannesii ben hep tek yıkadım herşeyini ayarlıyorum havlusu şampuanı kıyafetleri bezi hepsini elimin altında tutuyorum küvette köpüklü file almıştık onun üstünde yıkıyorum çok rahat oluyor birinin tutmasına ihtiyaç kalmıyor en son sırtını ve ayaklarını elimin üzerine ters koyup öye yıkıyordum şümdi 13 aylık oldu oturarak yıkıyorum