Anneogul29 Oğlum 9 ay 4 günlük henüz hiç dişleri çıkmadı hiç belirti de yok sadece kaç gündür ishal baya salyasi akıyor felan o kadar dış yerinde hiç belirti yok neden çıkmıyor dişleri sizin bebislerin dişleri çıktımı hanımlar bı bilgisi olan varmı acaba ?🌼
5858g Anneogul29 9 ay 13 günlük oğlum ama hala bekliyoruz hiç belirtide yok dişten önce yürüyecek gibime geliyor 🤗
UraSsmom Anneogul29 10 ay 17 günlük hala diş yok, yerleri belli ama gelmiyor Bi türlü ateş yada huzursuzluk VS de yok
Eesay Anneogul29 9 ay 13 günlük oğlum. 2 dişi var, üstler geliyor gibi. 13. Ayına kadar diş çıkmamasını doktorlar normal kabul ediyorlar🌸🌸
Anneogul29 5858g bizimde öyle valla beni uzende insanların konusmasi yok büyüdü hala dışı yok şunun oğlunun ki çıkmış seninki çıkmamış daha gerçekten moralimi bozuyorlar her bebek bir değil ki
Anneogul29 UraSsmom oğlumda alt on iki dişi belli oluyor gibi ama çıkaracak gibi değil bizdede sadece ishal belirtisi vardı bakalım ne zaman çıkacak
5858g Anneogul29 aman milletin konuşmasını ne takıyosun ağzı olan konuşur he de geç . Kızımın doğduğunda vardı dişi 2 buçuk aylıkken birini 3 aylıkken diğerini patlattı dişinin ama oğlum 10. Ayına geliyo hala bişey yok her bebek farklı kimsenin dediğine kulak asma
Pitpitbebe Anneogul29 öf herşeyi yarıştırıyorlar da dişi de mi yarıştırıyorlar. Bizim orada bir laf vardır dişi geç çıkarsa sağlam olurmuş kolay çürümezmiş öyle dersin. Benim eşimin 10 aylıkken çıkmış tek çürük yoktur ağzında
Anneogul29 Pitpitbebe evet bende duydum o sözü insAllah öyle olur insAnlarda kiyaslamayi ve övgüyü çok sever ne yaparsan yap 😏
Adanurymn Anneogul29 bizim oyle oldu ve hic belirtisi yoktu agzinda dis eti sismesi falan. Sadece 3 hafta boyunca ishali oldu neden oldugunu bilemedik doktora götürdüm disten degil dis yok daha dedi tabi her gun bakiyorum yinede dis mi gelcek diye 3 haftanin sonunda baktim dis direk patlamıştı sislik falan olmadan belki sizinde oyle olabilir
Aybikesuna Anneogul29 benim kızın 7. Ayın başından beri huysuzluk uyku direnmesi gece ağlayarak uyanıyor saat başı arada kafası atıyor yemek yemiyor arada yiyor hergün ha geldi ha gelecek diye bekliyorum şuanda 8 ay 7 günlük artık tükenmek üzereyim gece uykusuz kalmaktan ama hala gelmedi inşallah bir an önce gelir diş çok zorladı bizi
Aybikesuna Anneogul29 bu arada dişi sorduğumda doktoruma 8. Ayda genel kan tahlili yapıldığı için bir d vitamini ne bakıp konuşalım dedi d vitamini eksik olunca geç çıkıyormuş sanırım ama bizim normaldi baktıedınız mı hiç