Eesay 230820 4,5 ay ek gıda için biraz erken bir süre. Doktor önerisi ile başladıysanız, öncelikle tadım aşamasını bitirmeniz gerekiyor, şuan pek tariflik bir şey yok eğer tadımlarınız bitmesiyse aslında
Mcan 230820 öncelikle 3 gün kuralı ile tadım yaptırarak başlayabilirsiniz havuç kabak patates bal kabağı kereviz haşlayıp çatalla ezip Pütür lü bir şekilde verebilirsiniz zaten sebzeler be meyveler biterken 6 aya girmiş oluyorsunuz ondan sonra çorbalara geçebilirsiniz alerji testini geçen sebzelerden aynı şekilde testi geçenlerden meyvelerdende meyve püreleri yapabilirsiniz
230820 Eesay doktor önerisiyle başladık normalde 6,5 aylık kronolojik olarak havuç patates filan verdim kaşık mama veriyorum bir kac cici bebe veriyorum meyve ile yoğurta vermeyi düşünüyorum muhallebi tarzı şeyleri verebileceğimi söyleşilerde ondan sordum canım
kizanasiyim ek gıda başlangıçta tadımlık oluyor. bir de sizinki küçük zaten. bebek yiyemiyor isteseniz de. o yüzden tarif için erken ama alerjik olma olasılığı düşük olan kabak havuç gibi sebzeleri haşlayıp tadına baktırabilirsiniz.