Siem23 Desteksiz oturuyor , ayağına bastırınca güç veriyor, yan dönebiliyor ama tam tur dönemiyor . Sağlık ocağında hemşire bir doktora göster istersen zayıflık olmasın kaslarında dedi sizin bebekleriniz ne zaman döndü
Babylove5 Siem23 ne güzel desteksiz oturuyor benim kızımda 5 aylıkken döndü ama desteksiz oturamıyoruz suan 6 aylık😊 bazı bebekler hic dönmüyor bu bi sorun değil😉
glbgci Siem23 canım kasları zayıf olsa desteksiz oturabilir mi? Bakma sen hemşirenin öyle dediğine benim oğlum da desteksiz oturmaya 6. Ayında başladı hemen sonrasında dönmeye de başladı. Aklına kötü şeyler getirme
1minnakannesi Siem23 3 ayına girmeden 1 hafta öncesinde oyun halısına yatırmıştık birden yüzünün üstüne döndü . Şuan sürekli dönüyor yatırdığımızda banada çok erken geldi . Şuan 3 ay 1 haftalık
Asilinannesiiiii Babylove5 desteksiz oturma zaten altıncı aydan sonra baslamali canimm ben kendim drsteksiz otursun diye hiç denemedim bile önce altı ayı bı gecelim
Siem23 glbgci doğru baya baya 4-5 dakika devrilmeden duruyor alıştırdım çünkü yarım dönüyor tam yok bakalım inşallah olur canım ☺️
Dtbrc 1minnakannesi canım oturmaya da çalışıyormu??benimkiside 3.5 aylıkda 2.ayın sonuna doğru bi başladı oturma hevesi bir türlğ unutturamıyoruz kucağımda oturtuyorum artık,doğrumu yapıyorum bilmiyorum?? ve kendi yan dönüyor
mevasmommy Siem23 hiç dönmeyedebilir bunda bişey yok oturabilen çocuk dönmese ne olur kasları zayıf falan değil, 5 aylık bebeğim hiç dönmeyle alakası yok koca totosunu kaldıramıyo yerden😂 ama neredeyse kendi doğrulup oturacak, baş tutma ve oturma gibi temel görevler önemlidir 👍🏻
Asilinannesiiiii Siem23 benimki 3.5 aylıktı döndü şimdi 6.. aya yeni gidecez nerdeyse emekliyor. Ama her bebek aynı değil canim. Arkadaşımın 8 aylık kızı var o da dönmüyor mesela. Oturuyor falan ama dönmüyor doktor bişey demedi
Dtbrc Asilinannesiiiii bebişiniz ne zaman oturdu?benim bebeğim de 3.5 aylık da oturmaya hevesi var teşvik etmelimiyim bilmiyorum nasıl bir yol izlediniz
Tugcealp Siem23 totusunu kaldırmaya useniyordur 😂 desteksiz oturuyorsa sıkıntı yok diye biliyorum canım sen yine de sor doktora
Gunesay Siem23 benim bebeğim her yeni şeyi öğrendiğinde ilk yaptığı şeyi nedense bıraktı. Yarım ve tam dönme 3-4 aylarda oldu. Ne zaman oturmaya başladı o zaman bıraktı dönmeyi. Şimdi ayak üstünde durup öyle oynamaya odaklandı 🙈 bebeklerin anı anına uymuyor bence bebeğinizin gelişimi gayet iyi. Asm deki ebelerde bir problem var bence gelen geçene otizmli down sendorumlu yok başka hastalıklı diye teşhis koyar oldulr. Kendi doktorunuzu kıstas alın. Eğitim önemli 💐
Siem23 Gunesay kesinlikle yaptıklarını anlatıyorum hiç dinlemiyor yapmadığına takılıyor bu ay fıldır fıldır dönmeli diyor
Siem23 cereng vala destekli oturtmaya 5 aylıkken başladım çok uzun olmamak kaydıyla 4. Ayda bile çok kısa kucağımda oturtturdum
zeytinbacilar Siem23 Canım kasları zayıf olsa desteksiz oturamazdı herşeyin zamanı var merak etme oda olur benim kızımda 6 ay 10 günlük desteksiz oturuyor yan dönüyor ayaklarını sert basıyor ama tam tur dönmüyor ilk kızım 8 aylıkken desteksiz oturmaya ve tam tur dönmeye başlamıştı 9 aylık emeklemişti her bebeğin gelişimi farklı kardeşlerin bile farklı takılma sık sık egzersiz yaptır internette var bakıp yaptırabilirsin
Siem23 zeytinbacilar aynı durumdayız canım desteksiz oturuyor ayağıma güç veriyor yan dönüyor ayaklar ağzına alıyor ama tam tur yok
Emel3003 Siem23 sakın üzülüp kafanıza takmayın benim kızım 7 aylıkken döndü 10 aylıkken sürünmeden emekledi. Herkesin kendi hızı var . Bana doktorum şey demişti . Sen neden her gün spor yapmıyorsun çünkü canın istemiyor çocukta öyle yeterki belli aralıkta yapsın demişti
Siem23 Emel3003 evet doğru söylüyorsun hemşireye desteksiz oturuyor diyorum bu ayda fıldır fıldır dönmeli diyor 😀