Hfs Papatyaseverrrrr 3 ayda bir oluyorm en son geçen ay oldım bu ay 1 gün geçti düzensiz olduğu için mi yoksa hamilelikten mi bilemedm
SeverusSnape Papatyaseverrrrr bence siz bi test yapın :) Aralıktan beri düzensiz. Aralık 25, Ocak 16, Şubat 8, Mart 14. Regl bitiminde doktorum kontrole çağırdı. Sanırım yine kist oluşuyor.
Papatyaseverrrrr Hfs 3 ayda bir mi doktora gittiniz mi hic normal mi bu arada ne kadar oldu dogum yapali
Papatyaseverrrrr SeverusSnape bende dogumdan beri duzensizim hic duzenli olmadim gecen ay 17 gun geciktim bu ay kendi rekorumuda kirdim valla korkuyorum test yapmaktan ama en azindan icim rahatlar
_prens_prenses_annesi Papatyaseverrrrr doğumdan 1 2 ay sonra regl olmaya başladım düzenli geliyordu aralık ayında 5 gün gecikme oldu test yaptım pozitifti 😁 hayırlısı 18 gün olmuş bi test yapın bakalım
Papatyaseverrrrr _prens_prenses_annesi ay kizim daha kucuk ve korunuyorumda o yuzden ihtimal vermiyorum ama imkansizda degil tabi gecen ay 17 gun gecikmistim yani hep gecikirim aslinda bu ay kendi rekorumu kirmis oldum😅
Haleediz01 _prens_prenses_annesi şuan aynı durumdayım doğumdan sonra iki ay duzenliydi bu ay 5 gün gecikti bu gün kan verdim ya hayırlısı yeni bir bebeğe hazır değilim daha
_prens_prenses_annesi Papatyaseverrrrr benim bebegimde çok küçük daha öyle deme rabbim verirse vardır bi bildiği benim normalde düzensiz olurdu evlendikten sonra değişti bu durum hep düzenli gelirdi..kizim olunca düzene girmişti sevinmiştim meğer hamile kalacakmışım ondan 😂😂 eğer varsa bile üzülme bebeğin kaç aylık..bak benim 7 ay 21 günlük 4 aylik hamileyim sezeryan olacağı bide..ALLAH verirse vardır bildiği 😇🥰
_prens_prenses_annesi Haleediz01 yaaa hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ama bende sizin gibi düşünüyordum gerçekten hazır değilim yetemem kızım küçük oğlum okula gidecek ben ne yaparım diyordum.. ALLAH verdi ise gerçekten sabrını da kuvvetini de verir bebeğin kaç aylık hem kardeş kardeş bi anda büyür ikisi ne kadar iyi olur tamam zorluğu da olacak ama her bebek zor böyle düşün kuzum 😇🥰 hakkında hayırlısı olsun inşallah
Prensoglum _prens_prenses_annesi valla benimde gecikti hemde 1,5 ay test yaptım negatif yani hemen gecikende hamile olmuyor kadıni korkutmayin
Tubaenes _prens_prenses_annesi bsiey sorucam sezeryan sonrası adet görmeden hemen hamile kalinabiliyormu acaba bi bilginiz varmı 4 aylık bebegim var bir haftadır karnımda biseyler hissediyorum resmen ama hiç ihtimal vermedim ama bugün uzandığımda ya bildiğiniz kıpırdama net hissettim ama hala soktayim ben mı yanlış hissediyorum imkansız mı olur mu bukadar kısa sürede bilemedim ya
Haleediz01 _prens_prenses_annesi şuan oğlum 4 aylık daha eğer hamileysem doğana kadar 13 aylık olmuş olacak ama bide çevre baskısı var biliyorsunuz sanki kendileri masrafını karsiliyormus gibi
Papatyaseverrrrr Edanurtas6565 gecen ayda 17 gun geciktide iki ay geciken bile var ilk 1yila kadar normal zaten ama imkansizda degil tabi ic acici yorumunhz icin tisikkirler
_prens_prenses_annesi Haleediz01 ayy bende o yüzden çok korkmuştum milletin söyledikleri kulaklarımda çınlıyordu sanki icim daralıyordu ne bu acele diyecekler diye annem ailem eşimin ailesi akrabalar herkes neler diyecek diye eşim destek oldu biz bakıyoruz onlar degik ALLAH verdiyse vardır i bildiği neden milleti takıyorsun onlar kim oluyor dedi öyle böyle konuştu etti sonra eşime hak verdim benim aileme kimse karışamaz doğru söylüyor dedim kayinvalidem ikinci doğumdan çıktığım anda bağlarttin mi diye sormaya başladı hayır dedim eve geldik hala neden baglatmadin yeter iki çocuk falan demeye basladi hamile oldugumu öğrenci ben sana demedim mi dedi eşimde sen mi bakacaksın ALLAH ’ın işine mi karışıyorsun olacak oldumu oyke de olur böyle de dedi o yüzden kimseyi takma kimse çocuğunun ekmeğini vermiyor kim ne derse desin bosver olabilir sin hamile kalabilirsin sonuç olarak bask a adamdan değil eşinden kim ne derse desin sakın umursama asla canını sokmalarına musade etme asla