Kardelenalp Bebeğim 7 aylık son bir haftadır yüzüstü uyumak istiyor , böyle bebeği uyuyan varmı ? Sakıncalı mı bilgisi olan ?
Purple13 Kardelenalp ilk 1 yaş önerilmiyor. Dönebiliyor mu kendini kurtarabilir mi? Biz 4. Aydan beri yüz üstü yatıyoruz 15 aylığız şimdi asla yatmıyor sırt üstü desem yeri. Gecelerim hep tedirgindim uyuyamıyorum bakıyordum hep.
drn5410 Kardelenalp benim kızımda 7.5 aylık o kadar saçma sapan uyuyor ki 🤭 emekleme pozisyonunda bile uyuduğu oluyor ben dokunuyorum yeter ki uyusun rahattır diye düşünüyorum 😅
Kardelenalp Purple13 dönebiliyor yüzünüde tam gömmüyor şükür ama kolu falan ağrır diye korkuyorum 🤦🏼♀️
Purple13 Kardelenalp doktorunuzdan öneri alın mutlaka kendi pozisyonu belirleyebilir bence ama diğer türlü yuyuyabiliyorsa en sağlıklısı o tabi. Biz kundağı bıraktık direk yüz üstü yatmaya başladı gazlı bir bebek olmanın etkisinde çoktu. Yüz üstü uyuyunca anne uyuyamıyor bende öyle olmuştu yani
Kardelenalp Purple13 teşekkür ederim danışayım bi doktora gidince . Valah ben suradını gömmediği için huzursuz uyumuyorum ama kolu falan ağrır söylemeyemez tutulur falan diye korktum . Gelsin şu 1 yaş artık 😂🙏
Kardelenalp drn5410 ya biZimkide popoyu dikip uyuyor 😂😂 düzeltince uyanıyor ağlıyor zaten elleme en güzeli 😂🤷🏼♀️🤦🏼♀️