Morcivert061 Kızlar molfikx kullanıyorum normalde 5 numara ama son zamanlarda sızdırıyor hep 2 saat değiştirmesem gecelerinde böyle kızım ıslaklık hissedince hemen değiştirtiyor. Prima denemek istiyorum ama kuruluk iyimi karar veremedim bide aktif bebek premium çare DİE var hangisini tercih etmeliyim
Annis-ogul Morcivert061 cnm bn ilk zamanlar premium kullanıyordum sonra biraz tuzlu geldi prima aktif bebege geçtim ama bundan da cok memnunum cok sukur bi kere bile hic sızdırma olmadi
Nbg_26 Morcivert061 kızım doğduğundan beri 5 aydır Prima premiumcare kullanıyorum. Çok nadir taşma oluyor (onda da hakkını yiyemem ben olsam ben de taşarım 🙈) çok memnunuz. Biraz pahalı olduğu için indirimleri takip edip alıyoruz stok yapıyoruz.
55eren55 Morcivert061 ben sleepy nin iyi geceler serisini kullanıyorum sıkıntı yaşamadım tavsiye ederim
NurrC Ben 6 aydır prima günlük kullanıyorum. Hem ince Hem de bu zamana kadar hiç sızdırmadı. Gayet memnunum
ballikurabiyem12 Morcivert061 benimkini kuru tutan başka bez olamaz herhalde gece degistirmiyorum biberon ve su iciyo bide sabah 1 kilo olarak alıyorum bezi altından 13 aylık daha bir kere sızdırma yaptı o da bezinin bantini açmış diye herhalde hatta eşim başka beze mi geçsek dedi dedim sleepy geçeriz ama ondada 2-3 defa değiştirmem lazım zarara girersin deyince vazgeçti 😂
Purple13 Morcivert061 biz 15 aylığız 1 ay öncesine kadar prima pure serisini kullanıyordum çok memnumdum biraz yüksek olduğu içim aktif bebeğe geçtim geceleri taşıyor eskisinine döneceğim
Denizdemirr Morcivert061 kızım doğduğundan beridir premium care kullanıyoruz ne bir pişik ne bir sızıntı akıntı hiç bişey olmadı aşırı dolsa bile tutuyor amme velakin aşşşırı derecede pahalandırdılar iu an e bebekte fiyatı 140 145 tl arası 5 numara kızımın hassas cildi olmasa fiyatından ötürü belki değişirdim ama gördüğüm en kaliteli bez
Morcivert061 Denizdemirr evet premiumlar baya pahalıymış 😂 şimdi aktiften sipariş ettim 60 lı paket memnun kalırsam ondan devam edicem
55eren55 Morcivert061 iyi geceler serisi güzel aslında ama bebekten bebeğe değişir natural biz de de sızıntı pişik yapmıştı
Ecreee Sleepy bez kullanıyordum memnundum..ancak önlem bezi kampanyadayken annem bı kaç paket alıp getirdi.cok güzel kokuyor..ve gayette çok güzel bir bez.. inceliği ,dokusu,vs güzel..sızdırma pişik yapmadi.. tavsiye ederim
Denizdemirr Morcivert061 inşallah memnun kalırsınız prima aslında cidden kaliteli bez ama ah şu fiyatları bi indirseler keşke
Bebekcik2406 Morcivert061 21 aydır prima premium care kullanıyorum hiç sızdırma olmadı saatlerce kalsa bile sızdırma olmuyor o açıdan memnunum
Mom061 Morcivert061 16-17 aydır prima kullanıyoruz, gayet memnunum. İlk zamanlar prime premium care alıyorduk, sonra aktif bebeğe geçtik, ince ve sızdırma yapmıyor. Kızım 18 aylık 5 numaradan devam 😀
BuseCan Morcivert061 aktif bebek kullanıyorum gayet memnunum 12 saat kuruluk sınırı var oğlum hiç rahatsız olmadı