damlahira Arzu34 Doğduğundan beri hep serbest bence sizde serbest bırakın alışamaz yoksa büyüyüncede öyle gider bi tanıdığımın öyle olmuştu
Arzu34 Ben ya büyük alt giydirip kollarını içine koyuyorum yada hala yarım kundak kollar açık oldumu sürekli uyandırıyor kendini
Esma34 Arzu34 doğduğundan beri serbest bırakıyorum eldiven dahi kullanmadım hiç eller özgür bizim evde 😀
oglummehmedim Arzu34 sadece bir ay kundak yaptım 3ayijdan sonra onerilmiyor zaten eldiven hiç takmadim çocuk tam da ellerini keşfediyorken gerek yok gece emip uyandirnaz anca ikininca uyanir
AyseAlya Arzu34 Ben yarım kundak yapıyorum kundaklayninca uykuya geçmesi gerektiğini anlayıp kısa sürede uyuyor çünkü canım .
Agg0207 Arzu34 elleri hep serbestti ama son 5-6 gündür ellerini özellikle baş parmagını emerek uyumak istiyor hep denk getiremiyo agzına kızıyor sonrada ama kundak yapmak ellerini baglamakta bu dönemde yanlışmış o yüzden ben hala serbest yatırıyorum kızımı
Arzu34 Ya gündüzleri bende serbest bırakıyorum ama verimli bir gece uykusu alması için kundak yapıyorum veya pijama içi yoksa en fazla 5 6 saat gece uykusu oluyor