ozgurm 20 aylik oglum aptamil mama icmeden uyumuyo kaac turlu denedm sade sut verdm cicbebeli yaptm balli uaptim illa aptamil iciyo sabah uyanncada istiyo ve dogdugundan beri veriyorum emmeyide bi ay olacak biraktk bu mamayi nasil birakicaz Allah kerim
RavzosunAnnesi ozgurm 25 aylık kızım var hala içiyor.herseyi denedim ama bırakmadı zamana biraktim artık napim 🤦🏻♀️
Peyker19 ozgurm merhaba benim kizimda gunde ili defa iciyor ama 19 aylik birakmasi lazim su miktarini yavas yavas arttirarak biraktiranlar duymustum dogru bir yontem mi bilmiyorum ama bende biraktrmak istyorm artik
Neslihancaglar Canım benim oğlum da Aptamil içiyordu Bim’de dost devam sütü var ben onu almıştım denemek için içeriği pınar sütle aynı hemen hemen, şimdi geceleri uyumadan önce onu veriyorum kabul etti ☺️
ozgurm RavzosunAnnesi hadi ya artik bnce yeter dye dusunuyorum herseyi yiyor zaten yemedigi yok ama aliskanlik vazgevemiyor
ozgurm Peyker19 suyu cok icmiyor ona yetecek kadar iciyo ama daha fazla iciremem herhalde ben zorlanicaz belli
Peyker19 ozgurm yok mama hazirlarken normal olcusuyle degil de mamayi daha az koyup hazirliyorlar bu sekilde mamada su miktarini arttirinca birakiyorlarms mama icmeyi