Baby01 Bebegim 2 ay 1 haftalik bazen sagdigim sütleri veriyorum 50 ccden fazlasini istemiyor. memede de max 10 dk duruyor.Kilosu simdilik iyi gidiyor ama internette bu ayda en asagi 90 cc icmesi gerekir yazıyor.Sizin bu ayda bebeginiz ne kadar iciyordu
Deletedmom_52 Baby01 ne kadar sıklıkla içtiği de önemli. Kimi bebek 2-3 saatte bir 90cc içer, kimi bebek saat başı 50cc içer. Ayrıca kilosu ve saglıgı yerindeyse sıkıntı yoktur.
Ayseecm Baby01 internette yazanı aldırma canım 2 bebeğimi de sağarak süt verdim hiç internete bakmadım ne kadar içmek istedilerse o kadar verdim her bebek farklıdır kafana takma böyle şeyleri 😊
Cigdemsenol Baby01 internwtte her yazılana bakma sen canim. Benim bebegim su an 3 ay 12 gunluk 90 cc içiyor. 2 ay civari biz de 60 falan içiyorduk. Zorla.ayin bebeğinizi. Yetmediğinde anlarsınız.
Papatyaseverr Baby01 2 saat arayla 60-70 arası içiyordu her bebek farklı mide kapasitesine sahip ve iştahları bir olmaz
Hiranaz1103 Papatyaseverr bebeğim 5 günlük bende sağarak veriyorum 2 saate 1 30 ml 40 ml civarı ama bugün 2 saatte 50 ml çıktı