Kubra34 Hemen hemen hepimiz süt yapan ürünleri araştırıp denemişizdir.Ben de çok araştırdım,sordum.Birçoğunu da aldım yedim vs. Ama bana bir etki etmedi.2gündür hurma yiyorum tesadüfen elime geçti ondan sebep.Demişlerdi de itibar etmemiştim acayip derecede sütüm arttı.Herkeste aynı etki olur mu bilmem ama tavsiye ederim🙂
Zeynepadenmom Kubra34 ebet aynı etki bende de olmuştu gerçekten hurma ise yarıyor birde tahin pekmez günde 3 kase kaşık kaşık yiyorum oda çok ise yarıyor ☺
GizemDoksz Kubra34 hurma,incir,kayısı hepsini karıştırıp hoşaf yapıp için. 🙏 harika süt arttırıcıdır.
AzraM Kubra34 Ömrümüzün sonuna kadar sadece hurma yiyerek çok sağlıklı kalabilirmişiz yani o kadar vitamini bol ve faydalıymış.ben tesadüfen 1 ay yemiştim ve kızım çok iyi kilo almıştı o ay
Zeynepadenmom Minikkuzu ben günde 2 tane yiyorum maşallah sürüm resmen alıyor hemde bebek içind e çok faydalıymış bi yerde okumuştum hurmanın içind e bütün sebze ve meyvelerin vitaminleri varmış ne kadar doğru yalan bilmiyorum valla 😊
Kubra34 Zeynepadenmom Evet ben de çok aşırı yemiyorum ama hemen farketti resmen,hamileyken de öneriyorlardı ozaman da yiyordur bence dogrudur
Zeynepadenmom [bilinmeyen] onu bilmiyordum yeni bişey daha öğrenmiş oldum mutlaka araştırıcam teşekkür ederim
Zeynepadenmom Kubra34 evet okudum gerçekten öyleymiş sordum da ablama falan teşekkür ederim gerçekten artık hep tek sayılar 🙂😘