yigitmomss Oglum 16 ay 23 gunluk pandemiden kontrole gdemyrz.istahsiz yemiyo hic balik yagi baslamk istyrm istah actgni duydum bilgnz varsa yazar mısınız
Deniz_kvk yigitmomss çogu doktor 1yastan itibsren oneriyor. Tabi balik yedirmek en guzeli ama yemiyorsa takviye iyi olur. Bizim doktorumuz 1 yas icin erken demisti. 15 aylikken basla dedi. Yazdirmak gerekmiyor. Mollers balik yaginda en iyi markalardan. İcerigi temiz. Guvenilir. Bir cokdojtorda bu markayi oneriyor. İatah acma gibi bir ozelligi yok aslinda balik yaginin ama kiminde oyle etkisi oluyormus nedense. Bizde olmadi
Giizz yigitmomss devlet karşılamıyor zaten, bizde direk eczaneden aldık. Möllers kullanıyoruz memnunum tavsiye ederim🌸 fiyatı birazcık tuzlu ama 😬
Kubra55 Banada 1 yas icin erken geliyor ama genel olarak 1 yaş diyolar ama.ben eczaneye sormustum biz genel olarak 2 yaş sonrasina oneriyoruz demislerdi. Çeşitli baliklar alip deneyebilirsiniz. Firinda kizarmasi corbasi filan
limonlukarpuzzz Zeys yani banada mantikli geliyor ne kadar içeriği temiz olsada sonuç olarak işlenen bir urun doğali varken