tbmn Meriy Bizim de 17 martta 2 aylık aşımız var 3 tane birden yapılıyormuş 🙊 Hemşire bugün arayıp söyledi ve aşı olunca 3 gün banyo yaptırmak yasakmış
Ezeltos15 Ayda 2 aşı var Biri 2. Ay sonunda biri 2. Ay basında hepatit başta olan ateş olmadı bizde yarın verem asısı var onu Bilemiyorum 🤷♀️🤦🏻♀️ umarım yapmıyordur
Albayrakokur Bebeğe değişir ama benim ateş olmadı gerçi ben her aşı snrası calpol verdim 1 çay kaşığı çok iyi geliyodu rahat oluyodu ağrısı sızısı ateşi varsada iyice çıkmadan önlem almış oluyordum gerisi bebeğin drumna bağlı
Sssby Aşılar bazen ateş bazen ağrı yapar ben çocuklarımda herzaman aşıya gitmeden önce 1 çay kaşığı calpol verirdim cuma günü 2. Ay aşımız var yine vereceğim sizde öyle yapın
gozdeuzun tbmn bizim de 17 öartta aşımız var ama anlayamadım hala ebemiz çok ilgili değil. Hangi aşıları yapacaklar bilmlyorum, dışarıdan almamız gereken aşı var mı biliyor musunuZ
tbmn gozdeuzun Özel yapılan rota aşısı var sadece pahalı bir aşı 367 TL diğerleri sağlık ocağında yapılıyor