Yadeee Kızlar kızım 15 aylık ateşi şuan 37.8 ilk defa Yüksek ateş yaşıyoruz elim ayağım dolandı ağlıyor kendine dokundurtmuyor napıcam bilemedim yardımcı olursanız çok sevinirim
Betmemo Yadeee bebeginizi sakinlestirin biraz sonrada ates dusurucu verin. 30 dk rahatlatir şurup insaallah
Prenses_annesi22 Yadeee cnm hiç bekleme ates düşürücü ver bnm kzm 4 aylık diş cıkarıcak atesi cıktı hemsıreyle konustum bana 37,6, olursa ver dedı ates düşürücü belliki ozman atesi cıkcak dedı senınkı cıkmıs bence vermelısın. Olmadı ılık dusa sokarsın
Yadeee Mom070 ince giydirdim ama ne suya giriyor nede koyduğum bezleri teninde tutuyor 45 dk önce 37.8 di şimdi 37.1 ateşi şurup verdim yarım saat oldu
Albayrakokur Şurub verdinizmi sakin olun calpol yada parol ısrrla düşmesse ateş ftilini verrsin ama şurublar işe yarar neden ateşlende inatla düşmeyen ateş varsa enfeksiyon olablr drjma göre götürün bence
Yadeee Albayrakokur şurup verdim saat 10 da ateşi 37.8 di şuan 37.1 tahminim dişler yüzünden ateşlendi azı dişleri çıkıyor hepsi bir anda
Asdffghjj Dijital ateş ölçerle ölçüyorum 4 aylığı şuan sürekli değişiyo kafası 37. Yanağı 36.5 boynu 37lerde sizce hangisi doğruu
Yildizz_ Annesi sen sakin ol sen telaş yaparsan hisseder ve korkar gunluk yaptınız aktiviteleri yapin yine o arada koltuk altlarına bez yerleştir hemen simdi huylanmiştir dokundurmaz kendisine 38 aşarca fitil varsa fitil verin hiç beklemeyin hemen düşürüyor fitil
Oznuryunus Prenses_annesi22 4 aylık dış çıkarır mı ki canım ben 7 8 aylıkken diye biliyordum benimde 2 aylık kızım var ilk olduğu için soruyorum ☺️
Yildizz_ Yadeee umarım değildir diş atesi 37 38 arası olurmuş daha çıkmaz inş cok zor bi durum ben 39,5 dereceleri gordum enfeksiyonda dolayı endişenizi cok iyi anlayabiliyorum
Yadeee Prenses_annesi22 bizim ilk defa oldu bu kadar ateşimiz umarım diştir başka bi sıkıntısı yoktur kuzumun
Yadeee Yildizz_ sizede çok geçmiş olsun. Rabbim evlatlarımızın sağlığını korusun gerçekten çok zor tüm hasta evlatlarımıza rabbim şifa versin 🙏🏻
defne-2 Yadeee bu ara parklarda cocuklar hasta oluyprmus kuzum parka götürüyorsun. Görümcem in bebekleri de böyle oldu parja götürmüş orda enfeksiyon olmus mıkrop kapmıslar
Yadeee defne-2 yok hiç götürmüyorum desem yeridir virüsten dolayı ne ben ne eşim parklara sıcak bakmıyoruz o yüzden kızım şu zamana kadar parkla tanışmadı