Alpaslaninannesii https://imgyukle.com/i/NpgcoH bugun ogluma doktorumuzun tavsiyesi ile fistik ezmesi verdim bu ondan sonrami oldu bilmiyorum.acaba alerjimi olmuş ??
Papatyaseverr Alpaslaninannesii aa fıstık ezmesi tavsiye eden doktorada ilk kez tanık oldum olabilir vermeyi kesin bence
bustek Alpaslaninannesii egzama olmuş muhtemelen yediği fıstık ezmesine bağlı. Çok ilginç zaten çok alerjiktir fıstık ezmesi neden erkenden verin diyorlar acaba 😶 benim oğlan da gecen zorla çikolata yedi ertesi gün boynu aynı bu şekildeydi
Alpaslaninannesii Fatmaimarusta evet doktor simdi yemesse ilerde alerjisi olur dedi o yuzden cay kasiginin yarisinin yarisi kdr vermistim cok az yani
Alpaslaninannesii Papatyaseverr tmm evet yurtdisindayim burda 4 aydan sonra vermemizi istiyorlar ama ben ilk bgn denedim 8 aylik
Papatyaseverr Alpaslaninannesii büyük ihtimal alerji yapmıstır vermeyi kesin bir zaman sonra tekrar denersiniz vermeyi
mervecoskun Alpaslaninannesii çok geçmiş olsun fıstık en alerjen besinlerden. Kesin bi daha vermeyin 🤷🏻♀️
Alpaslaninannesii bustek bzrdaki doktorlara göre eger erkenden vucudu bu alerjik urunlerle tanismassa ileride alerji gelismesi cok daha yuksekmis
mervecoskun Alpaslaninannesii benim oğlanda çok alerjendi, 6.ay sonrasında ama çok şükür 2 yaşına girecek şu an yok gibi bişi geçiyor zamanla
Alpaslaninannesii mervecoskun ayy insallah canim ztn sut alerjimiz var bizim insallah gecer zamanla sadece doktorun simdi vernessen ilerde alerjisi olur demesi korkuttu bni o yuzdende vermistim ztn
mervecoskun Alpaslaninannesii benimkininde inek süt alerjisi çıkmıştı özel mamalar falanda yemedi zorlu süreç geçecek hepsi merak etmeyin 🌷