Meryemce16 Muge1234 çok güzel mama ama balık yağı kokusu yoğun olduğu için çoğu bebek sevmiyo. Doktorların önerdiği bi mama normalde
Berilberen Muge1234 benım 3 bebegım da evolvıa içti cok guzel gaz problemı fln yasamadık. Bebişiniz severse inş sizde memnun kalırsınız
Biscolataerkegim Ya kızlar kokmayan mama mi var? 😂 Mama bu tabi kokacak içinde bilmem kaç çeşit vitamin var normaldir yani tat koku değişikliği. Muge1234 Dene bakalım bebiş sevip güzel kilo yapacak mı 😊
Mom7262 Muge1234 8 ay kızımda kullandık 8. Aydan sonra istemedi değiştirdik başka markaya geçtik canım ☺️
Aysegul3506 Muge1234 Kızımın sürekli kabızlık problemi vardı. Uyarmadan kaka yapamıyordu. 3 aydır Evolvia içiyoruz. İçiyor anında yapıyor çok güzel bir mama. Tüm sorunlarımızı çözdü. Ayrıca gereksiz kilo yapan bir mama değil. 4 aylık 6buçuk kilo.
Medine01 Muge1234 canim bizim kiza o kadar mama denedik hippden başka içmiyordu 2 dir evolvia alıyorum iciyor begendi şaşırdım yani başka mama asla kabul etmiyordu guzel bence
Fatosveaselbebek Muge1234 merhaba kesinlikle alın iki çocuğumda da onu kullanıyorum kabızlık yapmadı gaz yapmadı köpürmüyor hemen eriyor burda sadece cıvıl ve e bebekte var biz bi kere sma aldık asla beğenmedi içerken zorla içirdim bugün gene çok şükür evolvia aldık
Akcabeytas Çok memnunum ilk başta hipp kullandık gaz kabızlık yaptı sonra bi kaç mama daha kullandım onlarda aynı evolvia çok şükür hiç bişi yapmadı kızımda severek içiyor