Fatosemir Kızlar biberonu her zaman kaynatıyor musunuz? Özel olarak kullandığınız bi deterjan var mı içeriği temiz olanından ;)
GoGirl Fatosemir her gun kaynatmiyorum artik baya az kullaniyor ama fircayla her seferinde iyce temizliyorum
mathematician Fatosemir Kaynatmıyorum, her kullanımda biberon temizleme jeli ve fırça ile temizliyorum. Arada bir çay için kaynattığımız sudan koyup bekletiyorum aklıma geldikçe. 😊
alyatosum Fatosemir canım baby me’nin biberon emzik temizleyicisi koyuyorum bir damla sıcak su koyup biberon temizleme fırçasıyla yıkıyorum tertemiz oluyor arada bir sirkeli karbonatlı su da kaynatıyorum
Fatosemir GoGirl ya ben çok sık kullanıyorum iki saatte bi emmediği için hem sütü onda veriyorum hem mamayı ama kaynatamıyorum sürekli o yüzden içim rahat etmiyor yıkıyorum sıcak suyla çalkalıyorum sürekli.
Meflug Fatosemir her seferinde babyme biberon temizleyici ile yıkıyorum ve sterilizasyon makinesine atıyorum
GoGirl Fatosemir hmm o donemler 2 3 gunde bir kaynatin en azindan fircaylada bekletmeden hemen temizlerseniz iyi olur
Meflug Fatosemir benim hijyene çok dikkat etmem gerekiyordu bebeğim ileri prematüre çünkü.o yüzden aynı alisanlik devam ediyor herşeyi atıyorum makinaya valla.
Fatosemir GoGirl her gün 1 defa kaynatıyorum zaten ama her öğün kaynatamıyorum. Bekletmiyorum hemen fırçayla sıcak suyla temizliyorum.
Fatosemir GoGirl bende öyle biliyordum mama kutularının arkasında yazıyor ya mamayı hazırlamadan önce biberonu kaynatın diye :) ondan kafam karıştı
GoGirl Fatosemir yok yok o belki ilk kullanim icin mi bilmiyorum 2 cocuk buyuttum mamayla mumkun degil her seferinde kaynatmak
ikizerkekannesi Fatosemir ilk zamanlar yeşil anne organik temizleyicisini kullanıp sterilizasyona koyardım büyüdükçe sterilizasyon cihazını bıraktım uni baby temizleyici ile fırçalayıp duruluyorum