incigural Kızlar 23 günlük bebeğim var. Sürekli uyuyor sarılığı yok. Acıkınca uyanıp emiyor tekrar uyuyor 1 günde uyanık kalma süresi toplamda 2 3 saat. Normal mi? Ben mi kuruntu yapıyorum 😕
Betulclsk incigural saglıgı yerindeyse tadını cıkar uyu bol bol uyu😂😂😂 ve inşallaj uyku düzeni sağlıklı bir sekilde devam eder😂
Erselinannesi incigural ah ah bende öyleydim annem ne yapacak bebek kalkıp senle mi oturacak uyuyacak tabi demişti şimdide oğlum ne var gece bu kadar kalkmakda diyorum yat uyu diyorum yok
[silindi] incigural Benim kızımda öyleydi kırkı çıkana kadar. Sonra yavaş yavaş gözleri açılıyor kuzuların 😊
Masalim incigural canim normal korkma kizim iki ayliga kadar oyleydi sonra gunduz biraz daha fazla uyanik kalmaya basladi 6 aydan sonra zorla uyutuyodum gece 10 kere kalkiyodu su an 1 yasinda gece uc dort kere kalkiyo dinken bol bol yani😀
Fbasturk incigural en geç 2-3 saatte bir emzir canım ,altını aç önce o arada uykusu biraz açılır ,o uyanmasa da emzirmeye çalış uykuya devam etsin
Dilaraa incigural normaldir. Bu günlerin tadını çıkarın:)) 15 günden sonra sarılık tehlikesi felan kalmaz zaten. Uyanıp istedikçe emzirin uyandirmayin çünkü huysuzluk yapar bu seferde :)
Zeyyy incigural ayyy 8 buçuk aydır hiç böyle demedim çok imrendim sana 😭 benim kizim yeni doğduğunda bile 15 saat uyumazdı toplam 🤣