Defnemiraymoms Bebeğim 3.5 aylık ayağımda sallayarak uyutuyorum normalde ama arada bir sallamıyorum ayagmda tutuyorum elini de tutunca uyuyor kendi kendine bu Kendi kendine uyumasını nasıl devam ettirebilirim sizce bilen yardımcı olabilir mi destek alan varsa eğer
Cagla-92 Defnemiraymoms benim kızımda 3.5 aylık ve doktorumuZ uyku eğitimine başlamamı söyledi şu şekilde beşiğine yatır yatacağı oda sessiz loş ışıklı olsun emziğini ver yanına kendi kıyafetini üstünden çıkardığınız kıyafeti koy anne kokusunu alması için sallamadan poposuna pışpışla ama göz göze temas olmasın yani sizi görmesin benimkinde işe yaradı normalde bende sallayarak uyutuyordum
MasalMomy Defnemiraymoms Doğduğundan beri bir düzene koymaya gayret ettim. 40 ı çıktığından beri hep 20.30 21.00 arasj uyutuyorum. Yavaş yavaş sallamayı bırakıp sizde yapabilirsiniz ❤️ 8 ay 16 günlük kızım bazen düzen kaçsada tamamen hiç bozulmadı ☺️
Kwsr Defnemiraymoms düzelmeyecek bisey degil inan oda geçiyor. En zoru 4. Ayda ki zaten gerisi o kadar zor olmuyor sen ayni devam et rutin oluştur 4.ayda da ayni şekilde devam et gecer hepsi güzelce alisir bebgin
Cheddar Defnemiraymoms elbet bi düzen oluşuyor. Bende 4.5aylıkken sallamaya başlamıştım normalde kendi uyurdu hiç müdahalesiz. 4.ay atağında mıfolduk😂 1yaşındayken bıraktırdım sallamasını o yüzden yeniden düzen oluşuyor elbet :)
Miniknur Defnemiraymoms korkmayin hic. Her beebk ayni degil. Benim bebegim de tam tersi duzenli oldu:) sadece 3 gun gece saat basi uyandi o kadar. Ama simdi 5 aylik. Kok sokturuyo. Bize de 5 yaramadi🤣
Defnemiraymoms Cagla-92 benimde suanlik ayağıma koyuyorum elini tutuyorum uyuyo devamlılığını getirmek istiyorum olur inşallah 🙏
Cagla-92 Defnemiraymoms ben ilk akşamdan direkt doktorun dediği yaptım bir sıkıntı olmadı çok ağlamadıkça sallamıyorum sakinleşince yine aynı şekilde devam
Defnemiraymoms MasalMomy inşallah yapabilirim aslında sallarkende çok şiddetli sallamıyorum hafif hafif bıraktırabilirim gibime geliyor ☺️
Defnemiraymoms Kwsr inşallah alistiriyorum bugün gündüz uykulari hep kendi kendine oldu tabi yaninda yattm pis pat derken uyudu bunada şükür 🙏