Sekerportacali Kızlar merhaba Bebeğimin çoklu gıda alerjisi var. Canım o kadar çok tatlı istiyor ki anlatamam size zaten yediklerimden doymuyorum. Lütfen bi tatlı tarifi verin 🙏
tosbikannesiii Sekerportacali yulaflı tarifler var canım bende sütsüz yumurtasız yapıyordum ama unsuz denemedim ama yulaflı güzel tarifler var
Eternity Sekerportacali Vegan brownie tariflerine bakabilirsiniz. Herhangi bir tatlıya un yerine yulaf unu, süt yerine bu teneke kavanozlarda satılan h. cevizi sütünü, yumurta yerine de elma püresi ya da muz katıp uyarlayabilirsiniz.
Sekerportacali Srhtzlyh sütsüz sütlaç yaptım sade zerde denebilir. Üstüne de kabak reçeli vardı tekrardan kaynatıp döktüm nasıl iyi geldi şu an anlatamam
Sekerportacali Pembepanterr gluten alerjimiz de var glutensiz ürünleri sipariş verdim gelir gelmez yapicam 😍😍😍
tontisbebegim Sekerportacali incir tatlısı olabilir. Ya da bulguru kavurun iyice içine benmari usulü eritilmis çikolata koyup karıştırın. Kaşıkla top top yağlı kağıda dizip buzluğa atin çok lezzetli oluyor 🥰
Egelim Sekerportacali Ben normal diyette olduğum için arada kahve yanına bu tarz atıştırmalıklar yapıyorum, hem basit hem lezzetli oluyor.
Synmannesi Sekerportacali Canım TR yağsız yap ceviz tüketemiyorsan Hindistan cevizi ya da başka bir şeyle dene
Synmannesi Sekerportacali Canım bir de inanılmaz süt yapıyor muş tavsiye ederim emziriyorsan eskiden hep bunlardan yerlermış kadınlar eskilerin sütü çok olur bir de
Sekerportacali Synmannesi yapıyordur özellikle tereyağ ve pekmez birleşince çok süt yaparmis canım 👌 komşum ilk doğum yaptığım zamanlarda getirmişti
Nsaren Sekerportacali merhaba sanki bebeklerimizin alerjileri aynı gibi neler yiyorsunuz ben diyete yeni başlayacam çok karıştı kafam alerjilerimiz buğday unu süt ürünleri dana eti tavuk eti fındık yer fıstığı yumurta biz 18 panel olan testi yaptırabildik özelde bebek küçük olduğu için bebeğim 3 ay 25 günlük belki daha fazladır da bilgilerini paylaşır mısın lütfen 🙏