Ruveydaa98 Kızlar bebeğim 9 aylık sabah kahvaltı öğlen meyve akşamda çorba yemek şeklinde gidiyoruz anne sütü alıyor hala sizinde böylemi yoksa ek birşey veriyormusunuz 2 3 saate bir
Mom34743 Ruveydaa98 bende aynı sizin gibi ilerliyorum. Sabah kahvaltı. Öğlen meyve yogurt karışımı tarzı. Akşam da normal yemek yiyo. Aralarda da hep emiyor. Diş çıkartıyor sürekli meme de duruyor bu ara 🙄
bitterdelisi24 Ruveydaa98 yogurtla pekmezi aynı anda vermemlısın bende burda öğrendim onu pekmezın bütün faydaısnu yoğurt yok edıyormus
Aise06 Sabah kahvaltı öğlen çorba akşam yemek, yemeği yemezse gece yatmadan muhallebi arada da meyve. Ama hepsinden çok az yiyor.
Ruveydaa98 Aise06 ya şimdi sütüm var şükür yetiyor öğlen çorba yemek istemiyor bende meyve veriyorum ikindine doğru kahvaltıyı geç yapıyoruz çünkü
Ruveydaa98 Mom34743 aynen hele bide bizim pütürlü gıdaları reddetme dönemimiz başladı yiyorsu şimdi asla ağzına geldiği an tükürüyor dişe yoruyorum bende
bitterdelisi24 Ruveydaa98 yumurtasına damlat yada peynirıne. arastır bak yogurtla pekmez aynı anda bi faydası yok