selamas Bebeğim şu kiloda sizce zayıf mı veya 9 aylık bebeği olanlar kaç kiloda diye sormayacağım. Bebeğim zayıf biliyorum. 9 aylık bebeklerin yemesi gereken ek gıdanın çeyreğini yiyor. Ona kalsa hep mama yemek istiyor. Ne yapabilirim bir akıl verseniz
balporsuguu selamas benim kizimda tam 7 aylik kilosu dusuk.Ek gida almak istemiyor bu ara memeye düskün napcam bilmiyorum.Dis cikariyor bu mu sebep onu da bilmiyorum.
Pamuk_seker selamas 21 aylik 10 kilo 800 gram 😀herseyi yer secmez ama zayif yapacak birseyim yok aslinda zayifta degil ideal bende küçükken oyleymisim😇4 kilo 100 dogdu
Kubraeylull Bizimde aynı sıkıntımız var 3 buçuk aylığız bu ay 180 gram almış sadece 5000 kg canınızı sıkmayın dua edin bol bol Avakado icini ezip ceviz kilo aldırır diye biliyorum araştırın yine isterseniz
selamas Kubraeylull deniyorum bir çok şeyi. Mesela doktorum balığa başlamamı söyledi. Bu akşam somon yaptım. Somonu 4 e bölüp bir parçasını pişirdim onun bile o kadar azını yedi ki
zeynep_2020 selamas somonu zor zahmediyorlar isterseniz biraz daha vermeyin başka balıklar verin benim bebeğim de buçuk aylık somon yedirdiğim gün uyumuyor ünlü çorbalar meyve püreleri yulaf ezmesi bunlar kilo aldırır ne yazıkkı bu aylarda diş dönemleri olduğu için yemeği reddediyorlar
Yusrayezra15- Mrb bizde bugün tam 9 aylığız suan 8.5 kiloyuz benim gözüme az gelsede doktorumuz iyi diyor prematüre dogduk 35 haftalık biri 2500 Gr. Diğeri 2300 gr.dı sizin doğum kilosu ve şimdiki kilosu ne acaba
Elya- selamas benim kızım 8bucuk aylık 2.55 doğdu şimdi 7.320 sağlığı yerinde çok şükür minyonum benim annesine çekmiş 🥰. Doktorum yemezse zorlama dedi sağlıklı olsunlar da kilo önemli değil bence canım üzme canını
Kahvedelisi selamas valla bizde 3. Aydan itibaren ite kaka kilo alıyoruz öyle sık emzirmeye çalışıyorum ki bu sefer cocukta gaz oldu, uyku düzeni şaştı şimdi hem zayıf hem uyumuyor 😏 bazı bebeklerim yapısı böyle oluyor sanırım saglıklı olsunlar da takmamaya çalışın
Bng Bebeğim 10 ay 31 günlük 7,5 kilo.mama içmiyor,ek gıda yemiyor.sadece beni emiyor.sütüm az zaten ne gidiyor bilmem. çok moralim bozuk,stresliyim.tahammülüm kalmadı