NicoRobin Herkese selaaam 🙋🏻♀️ Temizlik yaparken kullandığınız, işinizi kolaylaştıran püf noktalarınız var mı? Benim cif 😄 Cifle her yeri temizleyebilirim valla duşakabin camındaki su lekelerine kirece bire bir 👍🏻 Haydi yorumlaşalıım 🥳
Morfrenk NicoRobin sen bir de o su lekelerine fayans temizleyici sür of diyorum kaymak gibi oluyor kaymak 😂
Mom0791 NicoRobin halıdaki lekelere bulaşık parlatıcısı ve evimin her yerınde kullandıgım pella temızlık bezlerı bı harıkaya hıc bıseye gerek kalmadan suyla her yerı parlatıyo gercekten ozlleıkle camları
NicoRobin Morfrenk ayy fayans temizleyici hiç kullanmadım bana hiç bi işe yaramazmış gibi geliyordu 😄 hemen sepete ekliyorum 😄
Morfrenk NicoRobin valla cok güzel oluyor baya da uzun süre leke tutmuyor ama sakın boca etme nefesin darlanır nemli bir beze birazcık dök ama eline de dikkat et 💋
zeynepzeze Vileda actifibre bez vazgeçilmezim. Bu kadar güzel olamaz ya ocakta buzdolabında. Masa da cam da her yerde kullanılıyor leke iz bırakmıyor 😊
NicoRobin zeynepzeze yaaa benim ocağım hem siyah hem cam ve ne yaparsam yapayım hep su izi ya da bi leke bişeyler kalıyor hiç silinmemişcesine🤦🏻♀️ bunu kesin deneyeceğim
zeynepzeze NicoRobin Deneyin tabii 😊 Birde domol fırın ızgara temizleyiciyi ocağa kullanabilirsiniz onu da kullanıyorum ben