Ye2020 Kızlar 3.5 aylık oğlum var sütüm çok çok az mama ile besleniyor kızımı Aptamil ile büyütmüş tüm oğluma da Aptamil veriyorum ancak içinde palm yağı var çok zararlı diyorlar sizce golden goat kullanmalimiyim???
Aalinaa Ye2020 bende golden goat mı yoksa hipp combiotic mi onun cevabını bulamadım 😂🙈 aptamil gaz yapıyor diyen çok 🤷♀️
Prensesannesi02 Ye2020 kilo alımı olarak aptamil kadar şişirmez ama tabiki kalite olarak golden goat ve almadı gereken kiloyu aldırıyor yok yere şişirmiyor
Cenan Ye2020 baby goat a bakabilirsiniz bir ay kullandım bı sknti yaşamadım goldenin kabız yaptığını çok duydum
Bernag Ye2020 bebeğinizin severek yerse çok güzel bir mama bende kızıma kullandım ama ağır geldi. Her gün 2 3 defa kakasını yapan kızım 2 3 günde azıcık yapıyordu. Ve şişiriyordu. Her mamadan sonra en az yarım saat ağlayarak gaz çıkarıyordu
Zeynep_Komrat 5 aydır hipp combiotic kullanıyorum cok da memnunuz 👍tabi her bebek sever mi bilemem biz bununla basladik devam ediyoruz 5 aydır bi sıkıntı yasamadik
Ye2020 Prensesannesi02 kiloyu çok kafama takmıyorum ben içerik olarak düşündüm palm yağı meselesi çok kafamı karıştırdı golden goat kullananlarin bazıları yazmış biz kullandık bebekte kırmızı benekler çıktı diye…😔
Prensesannesi02 Cenan aaa demekk ki bebekten bebeğe değişiyor benim kızımda o mamada kabız olmadı sma da kabız oldu
Bernag Ye2020 evet golden goatta oldu. Ama bir akrabam kullanıyor. Onda bir sorun olmadı. Dediğim gibi tamamen bebekle alakalı deneme yoluyla bulunuyor