Gokcemsii Deryadeniz12 bazı bebeklerde yarıyormuş ama benim kızımda çok yaradığı söylenemez. 8-9 damla verebilirsiniz. Ben 10 aylık kızıma 10 damla veriyorum.
Mom0791 Deryadeniz12 bende burda durayım zararı varmıkı acaba bebeklere benım kızda gece ıyı uyuyo ama gunduz uykusu hiç yok gercekten uyusa bıle zar zor uyutuyorum
dertlikerkenez Deryadeniz12 öneren doktorlarda var ancak bizim doktorumuz 2 yaşından önce nörolojik etkilerinden kaynaklı asla tavsiye etmiyorum demişti. Kullanmadan önce bir doktor tavsiyesi alsanız, ölçeği o belirlese daha sağlıklı olur sanki☺️
Gokcemsii Deryadeniz12 gece için bu damla gündüz işe yarar mı bilmiyorum eczacıya bi sorum isterseniz.
Karas Deryadeniz12 uykuları nasıl normalde oğlum 6.5 aylık günlerdir uyuyamıyor mahvoldum hem kendi rahat uyuyabilsin hem benide uyutsun diye denesem mi acaba
Mom0791 Deryadeniz12 ben yurtdısında yasıyorum burda varmıdırkı hiç bılmıyorum canım sen kullandıgının resmını buraya yukleyebılırmısın turkıyeden aldırım
Fitifiti Deryadeniz12 Bitkisel diyip içinizi o kadar rahat tutmayın derim. İçerik kısmına bakın göreceksiniz,koruyucu,sabitleyici ve renklendirici katkı maddeleri var maalesef.
Karas Deryadeniz12 olmazsa deneyeyim çok kötü haldeyim çünkü bebeğimde gece çığlık çığlığa ona da ayrı yazık
Deryadeniz12 Mom0791 yüklemeyi bilmiyorum ki canım google bay bay uyku damlası yaz çıkıyor internet den de alablyrsn🌼