Gokce07 Kızlar daha erken ama :) ek gıda tarif kitapları var bu çocuk aç falan gibi. Siz aldınızmı yoksa internetten tarifleri not edip deftere öylemi yaptınız 🌸
KubrAyhanYigit Gokce07 ben Instagram bı siteden aldım 130 TL kitabı ve ekteki ürünleri kargo bedava :) https://imgyukle.com/i/NpPgYq
mom1236 Gokce07 bu çocuk aç , adlı kitabı burda birkaç anneden gördüm ve aldım, çok güzel bir kitap tavsiye ederim 🥰
izmirlokma Gokce07 ben internetten bakiyorum hangisi aklima yatarsa onu yapiyorum degisik degisik inanin kitap alsaniz da bazi tarifler akliniza yatmayabilir ya da bebeginiz yemeyebilir yine internetten bakarsiniz eninde sonunda.. Ben ayri bir not defteri yaptim tarifleri yaziyorum hosuma giden oglusumun da severek yedigi..
Yagmur46 Gokce07 ben bu çocuk aç kitabını aldım,indirimde iken, içinde çok güzel tarifler var , kızımın daha yemediği tarif olmadı. O kadar işimi kolaylaştırdi ki… Her defasında ne hasirlasam derdinden kurtuldum. Alın derim, erken filan demeyin bence 😇
KubrAyhanYigit Gokce07 son kullanma tarihlerini sorun genelde organik olduğu için vadeleri kısa erkenden almayın bence
Gokce07 mom1236 tesekkur ederim canım şimdi baktım youtoneden içergı guzel gorunuyor biri yetıyormu acıkınca yer falan ıkı kıtap daha var
mom1236 Gokce07 bence yeterli, diğer kitabın içeriğini bilmiyorum yalnız. Bu kitapta 12. Aya kadar tarifler var kuzum
kaganege Gokce07 bu çocuk aç gayet yeterli bir kitap. Zaten alıştıkça kendinizde yeni tarifler oluşturuyorsunuz. 😊