Minasu Hipp mama kullanan varmı arkadaşlar bir mama tutturamadık ya bebelac gold çok gaz yaptı hipp kilo bakımından gaz ve kaka bakımından nasıl
ArasMom_34 Minasu gaz kakada bir sorun yaşamadık doğduğu günden 4. Aya kadar combiotic kullandık bebeğim yememeye başladı sma geçtik şimdi
ikizminikler Minasu orantısız kilo aldırmadığını düşünüyorum gaz ve kabızlıkta yapmadı doğduğundan beri kullanıyoruz
cekoslavakporseleni Minasu ben ilk günden beri kullanıyorum, ne gaz ne kabızlık hiçbir şey yaşamadık çok şükür. Çok memnunum.
kydngr Minasu hipp kullanıyoruz. Oğlum 6 aylık. Tabi devamlı değil ben sadece gece uyumadan mama veriyorum. Oğlum zaten gazlı bir bebekti damlalar kullandık. Hipp organik combiotic ile ilave bir gaz sorunumuz olmadı şükür.
Kubrakrkss Ben kullandım canım ilk zamanlar bebeğime verdim yedi ama sonrayemedi. Bide kapağı açıldıktan 3 hafta boyunca tüketebilirsin sonrası çöp ve sindirimi de kolaydı
Minasu Kubrakrkss biz zaten daha çok mama ağırlıklıyız bitiririz 3 gafta içinde sorum o degıl kilomuz da az kilo durumuna faydalı mı canım
cekoslavakporseleni Minasu şöyle diyeyim bence gayet iyi ve dengeli. 2890 doğdu. 1 aylık olduğunda 4 kiloyu. İki aylık olmak üzere şu anda 5100 civarı. Bence tam olması gerektiği gibi gidiyor. Ne çok şişiriyor ne de zayıf bırakıyor.
ikizminikler Minasu aldırıyor da bazı mamalar şişiriyo bence çocukları bu öyle değil bence mesela ben hem mama hem süt veriyorum ikisinde de gözlemledim sindirim kolaylığı bakımından felan güzel buluyorum
oykusilan Minasu kizim cok gazlı bir bebek 17 sinde 3 aylik olacak hem emziriyor hem mamaya destekliyorum doktorumuz hipp önerdi kullanıyoruz ve kaka yapımı daha kolaylaştı daha rahat gaz çıkarabiliyor. Ben cok memnunum
TugceSh Minasu Bende 4 Ay kullandım kabızlık sorunu yaşadım piyasada ki en pahalı mama ama biraz ici boş geliyor bana. Evolvia kullanıyorum şuan çok memnunum.
kydngr TugceSh içi boş değil canım. İçerik olarak kıyaslandığında anne sütüne en yakın olanlardan birisi aptamil diğeri hipp
Mntehaa Biz de çok memnunuz doğdu ilk hafta sma kullandık kabız yaptı sonra hipp e geçtik 11 buçuk aydır hipp kullanıyoruz kilo alımı iyi oldu hep olması gerektiği gibi ilerledi kaka gaz sorunumuz olmadı çok şükür bence deneyebilirsiniz
Annis-ogul Minasu bn hipp combiotik organik kullanıyorum cnm cok memnunum .kilomuz gayet iyi .hic kabiz yapmadı sukur günde iki kere yaptığı bile oldu
Annis-ogul Doktorum hipp,sma,humana onerdi onun dışında diğerlerinin yanından bile geçme bile dedi .aptamil zaten seker kaynağı en besinsiz mama dedi
Elvinmeva Minasu bebeğim 11 günlük hipp kullanıyoruz bi sıkıntı yaşamadık, kilo alımını henüz bilemiyorum