AlininAnnesii- Kizlarr 7 ay 15 gunluk bebegim var ramazan yaklasti oruc tutsam sütüm geri gider mi acaba ? Deneyimli anneler siz tuttunuzmu acaba ?
Saripapatyammm AlininAnnesii- 6 aylikti bebegim tutmustum. Birseyde olmadi sükür. Biraz bunye meselesi.
Kereminannesiii AlininAnnesii- geçen sene oğlum tam 7,5 aylıktı Ramazan’da şükür zorlanmadım sütümü de etkilemedi ama tabi kişiye göre değişebilir birkaç gün deneyebilirsiniz ☺️
Mombaby123 AlininAnnesii- benim ki de 4 aylık tutmakta istyrm geçen sene de tutmadım hamileydm Smdi de süt kesilir diye korkuyorum sonucda o da günah mamaya geçerse çok üzülürüm çok kararsız kaldm
AlininAnnesii- Kereminannesiii bizde ek gidaya gectik baya oldu sukur biseyede alerjisi yok bnde tutabilirim diye dusunuyirum ya. Ogunleri fazlalastirir memeyi azaltirim olmadi
Smhablt Benimde bebgim 3 aylık azalır mı acaba diye korkuyrym bi yandan da icim rahat degil tutmak istyrum🙄
AlininAnnesii- Smhablt esim isten gwlene kadar sadece kahvaltiyla duruyorum bn suan gayette sutum var ramazandada gece yicez nasil olsa yeter diye dusunuyorum ama ins dogru bi dusuncedir
yusufumyasemin Smhablt benimkide 3 buçuk aylık tutmayı düşünmüyorum bebeklikleri geri gelmiyor sütüm olmazsa çok üzülürüm seneye tutarız yerine inşallah
bossbabysmom Smhablt gecen sene benm bebegim de 3 aylkti tutmamştm.sadece emiyorsa zorlanacksnz.. ek gidaya gecmis olsaydi yine olurdu ama sadece emmekle zor olur diye dusunuyorm
Yeldanuroner Mombaby123 mama evde bulunsun baktınız doymuyor kullanın. sahurda bol hoşaf için güzelce beslenin Allah rızkını verir🙏eskiden annelerimiz bizi mamaylami beslerdi☺️bu benim geçenlerde aklıma geldi kendimi böyle motive ettim🤗🤗🤗
Hsrtgndz AlininAnnesii- bol bol su tüketir besin değeri yüksek meyve sebze kuru bakliyat tuketirsen merak etme azalmaz ben Recep ayında tuttum 6gun bişey olmadı çok şükür vardı sütüm bı r gün az su içmiştim o gün sütüm azdı diyer gunlere göre halimde yoktu su yu bol icin bu arada bebeğim 6aylik
Kereminannesiii AlininAnnesii- benim oğlum ek gıdada almıyordu yemiyordu yani sadece süt ona rağmen rahat geçti. Rabbim kolaylığını verdi
PembePelikan AlininAnnesii- ben tuttum. Ramazan’ın bereketi galiba sütüm taşıyordu hep. İnan rabbim onun rızkını gönderiyor çok şükür hiç problem yaşamadım.
Ahazize AlininAnnesii- çok zayıf hassas bi arkadaşım tutmuştu birşey olmamıştı , hurma yiyordu sahurda😊 bende tutucam inşallah 8 aylık bebeğim
Ahazize AlininAnnesii- vitamin ve mineral yönünden çok zengin bi yiyecek aynı zamanda tok tutar aynı zamanda süt yapar