semsinurrr Kizlar biz yarin 2 ay asimizi olucaz 3 tane birden oluyor mus pes pese mi yapiyolar yoksa aralikli mi ??
Durukusunannesii semsinurrr evet koldan olanda aglıyo daha çok ama her bebekte ateş yapmıyo bizde çok az ateş oldu Birazda huzursuzluk oldu ama biz kolay atlattık eğer ateşi 37. Buçuk olursa calpol yada fitil verirsin
Merlinlin semsinurrr her bebek ağlamayabilir benimki o an ağladı aldım kucağıma geçti gitti. Gün içinde 20 dk huzursuzluğunu hissettik Ateş de yapmadı bize calpol verdik tedbiren belki ondandır
-1590sinem Ateş yapmadı bizde ağladı kucağıma aldım sakinleşti o gün haldizdi sonra normal devam etti ateş olmadığı için ilaç vermedim bugün de 4. Ay asimizi olduk bir sıkıntı yok çok şükür 2. Ay asinin devamı zaten
DoruKalpp 2 ay der demez oldu mu asiniz biz 2 ay 7 günlük olduk hala aramadı sağlık ocağı ve şey demişti 20 çocuk birden olacak onun ortalamasına göre gün verilecek senin ki 2 ay 10. Güne de denk gelebilir tam 2.ayda olabilir demisti 🤔🤔
mlsmrtgl DoruKalpp bizede sadece salı günü yapıyoruz ikinci ayı salı günü değilse sonra ki salı günü getir dediler.