2lokummannesiii Allah aşkına her kadında var mı merak ediyorum bu beyaz akıntı olması normal mi acaba? Annem normal diyor ama ben sizlere de sormak istedim koku yok ama akıntı oluyor illa ki her gün. Mantar da değil.
tubist 2lokummannesiii ayni durumdan ben de muzdaribim. ama korkulcak bir sey degil hatta iyi bir sey vajina kendini temizliyor bu salgilarla
Cheddar 2lokummannesiii yumurtlama zamanlarımda oluyor ama her ay değil. Genelde kışın oluyor bende canım. Doktora gitmiştim bunun için. Doktor herhangi bir sorun yok dedi
Avsininannesi15 2lokummannesiii bende pek fazla olmaz yumurtlama gublerimde olur 2 3 defa. Ama kokusuzsa normal
FikriyeAli Regl döneminden 1 hafta falan önce oluyor bende ki yaklaştığını anlıyorum ve evet olması gayet normal, sağlıklı aksine olmaması anormal bildiğim kadarıyla
2lokummannesiii Synmannesi hunilimomm Avsininannesi15 Cheddar Mrs_Mert Normalse iyi o zaman kızlar nefret ettim çamaşır değiştirmeye artık. Hepinize çok teşekkür ederim🥰
hunilimomm 2lokummannesiii bende de oluyor doktor yeşil veya koyu sarı kokulu akıntı olursa kork enfeksiyon veya mantar olabilir demişti benim de sürekli beyaz akıntım olur
Synmannesi 2lokummannesiii Canım benim de inanılmaz akıntım oluyor kokmuyor her gün iki tane günlük pet değiştiriyorum artık 4 beş kutu pet alıyorum anca